2013-01-14 20:35:46
Φωτογραφία για Γιαυτό δεν έγινες και δεν θα γίνεις ποτέ σημαία μας
Γεια σου  ρε Στελάρα ντόμπρε άνθρωπε! Που τα λες έξω από τα δόντια εσύ... Πραγματικά πάντα καταφέρνεις να μας εκνευρίζεις όποτε βγαίνεις και μιλάς Για πες «κύριε» Μανωλά γιατί δεν πήγες στον Ολυμπιακό τότε που σου ακούμπαγε 500 εκ. Δραχμές ο Κοσκωτάς;  Για να μη σε πούνε στημένο; (που αυτός και αν είναι γελοίος λόγος και δικαιολογία) Απλά δεν πήγες για τον ίδιο λόγο που δεν πήγε και ο Σαραβάκος... Δεν πρόλαβε να γίνει το "deal" γιατί ξέσπασε το σκάνδαλο, και πάγωσαν οι πάντες στον ερυθρόλευκο σύλλογο!

 Το... «σκάνδαλο» που αναφέρει η «σημαία μας» με τον στημένο αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (1-3), που κατηγόρησαν τον τότε τερματοφύλακα της ομάδας μας Θεολόγη Παπαδόπουλο, ότι τα πήρε...  ήταν τον Φεβρουάριο του 1988... τον Οκτώβριο του 1988 ξέσπασε το σκάνδαλο με τη τράπεζα Κρήτης, και έγινε ότι έγινε με υπουργούς, πρωθυπουργούς και με όλα τα λαμόγια  που μας κυβέρναγαν και τότε!


Ακόμα λοιπόν και έτσι να ήταν τα πράγματα... να σκέφτηκε δηλαδή εγωιστικά (για να μη τον πουν στημένο) και δεν αποδέχτηκε την πρόταση, θα έπρεπε να ντρέπεται και μόνο που το ανέφερε... καλύτερα να έλεγε ότι δεν πρόλαβε... θα ήταν το πιο παντελονάτο αυτό...

Όσο για το αν υπήρχε ή υπάρχει δυχόνεια μέσα στην ομάδα δεν θα διαφωνήσω απόλυτα, υπήρχαν όμως και οι σφαγές κατά της ΑΕΚ από ανέκαθεν απλά κάποτε είχαμε το ρόστερ που νικούσε και την διαιτησία.

Ακόμα και ένας Αλέφαντος άλλωστε το ανέφερε σε άρθρο του πως την ΑΕΚ την αδικούνε: «Την αδικούνε, την κυνηγάνε. Κακώς. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται την ΑΕΚ», Δεν είναι θέμα μόνο των κακών διοικήσεων. Το έχουμε όμως στο DNA μας οι ΑΕΚτζήδες να αγωνιζόμαστε, κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε και θα τρέμει η γη!!!

 Αυτά τα ολίγα για την... «σημαία μας», τα υπόλοιπα απαξιώ ακόμα και να τα σχολιάσω. Επειδή λοιπόν δεν είμαστε πρόβατα (άσχετα και αν κάποιοι μας θεωρούν ως τέτοια) αναδημοσιεύω άρθρο του ΑΕΚ1924 που αναφέρει πως δεν υπήρξε ποτέ συνάντηση Φωτίου - Βιντιάδη, παρά μόνο τηλεφωνική επαφή! Μάλιστα υπάρχουν και «φανταστικοί» διάλογοι! Εγώ προσωπικά μετά από τόσα που έχω ακούσει και έχω δει το πιστεύω... κανείς δεν έχει βγει να το διαψεύσει. Και για άλλη μία φορά φαίνεται το δούλεμα που πέφτει... 

«Δεν υπήρξε ποτέ συνάντηση Φωτίου - Βιντιάδη. Μόνο τηλεφωνική επαφή. Και το φοβερότερο όλων είναι ότι κάποιοι φαντάζονται ως και διάλογους! Διαβάστε την αλήθεια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ΑΕΚ1924.

Φοβερά και τρομερά πράγματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και ώρες! Κάποιοι μάλιστα έχουν φανταστεί ως και περιεχόμενα συζήτησης για μία συνάντηση που ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΕΚ1924, συνάντηση του επίδοξου επενδυτή Δημήτρη Βιντιάδη με τον πραγματικό ως σήμερα ευεργέτη της ΑΕΚ Άλκη Φωτίου (βάσει της οικονομικής συνεισφοράς των δύο συγκεκριμένων ατόμων) δεν υπήρξε! Κάποιοι την φαντάστηκαν και μάλιστα εμπνεύστηκαν και το περιεχόμενο της… Ούτε ο Σπίλμπεργκ δηλαδή!

Οι δύο άνδρες έχουν συζητήσει μία φορά τηλεφωνικά! Υπάρχει μία από κοινού διάθεση να βρεθούν και να μιλήσουν, όμως αυτή δεν έχει ακόμα κανονιστεί και λογικά θα λάβει χώρα εάν κι εφόσον ο Βιντιάδης επιστρέψει από την Κίνα αποφασίζοντας ότι θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ένωσης. Εκεί δεν είπαμε ότι βρίσκεται άλλωστε;

Οι πληροφορίες του ΑΕΚ1924 πηγάζουν από το περιβάλλον του Άλκη Φωτίου. Όποιος πιστεύει το αντίθετο, ας τις διαψεύσει…»

Μπράβο στα παιδιά που το δημοσίευσαν. 

Αυτά λοιπόν για σήμερα αδέρφια, πάντως ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωσή μας το «Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη !!!». Κουράγιο αδέρφια κάτι θα γίνει, που θα πάει....
goal24news
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η νέα ελληνική σημαία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η "νέα" ελληνική σημαία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ