2012-03-27 12:07:03
Φωτογραφία για Συνεχίζονται οι ρουσφετολογικές προσλήψεις, καταγγέλλει αναγνώστρια
Στις 12 Μαρτίου 2012, με κοινή υπουργική απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο κ. Βενιζέλος υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ενέκριναν την πρόσληψη από τα... Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) 2.340 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις (ΚΥΑ 12075 ΕΓΔΕΚΟ 2645/12.03.2012).

Επίσης, στις 23 Μαρτίου 2012, από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), μέσω του ιστοχώρου της, ανακοινώθηκε η πρόσληψη 1000 συνεργατών, με καθορισμένη λήξη της υποβολής αιτήσεων μόλις στις 28 Απριλίου.

Και φυσικά με δικαστικές αποφάσεις παραμένουν (αν όχι όλοι, οι περισσότεροι) συμβασιούχοι του δήμου Αθηναίων οι οποίοι διορίστηκαν στο Δήμο Αθηναίων εκτός ΑΣΕΠ, μέσα σε μία νύκτα, από το παράθυρο! Ειδικά οι συμβασιούχοι καθαριότητας όπου πολλοί από αυτούς ενώ προσλήφθηκαν ως εργάτες καθαριότητας, ουδέποτε μάζεψαν ούτε ένα σκουπιδάκι από τους δρόμους της Αθήνας!

Και όλα αυτά την στιγμή που τόσα παιδιά με τόσα πτυχία παλεύουν με την ανεργία ή απασχολούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ για πενταροδεκάρες! Και πόσοι άλλοι, επιτυχόντες ΑΣΕΠ, περιμένουν σαν βλάκες τον διορισμό τους εδώ και 2-3 χρόνια, ενώ έδωσαν εξετάσεις και πέρασαν αξιοκρατικά στις θέσεις τους!

Το ΑΣΕΠ τελικά είναι για όσους δεν έχουν μέσον για να διοριστούν στο δημόσιο, εφόσον βέβαια περιμένουν καμιά πενταετία για να ολοκληρωθεί ο διορισμός τους!

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ειρήσθω εν παρόδω
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ειρήσθω εν παρόδω
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ