2013-01-16 17:00:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Εφόδους στις λαϊκές αγορές ετοιμάζει ο Δήμος
Αυξάνει ο Δήμος τους ελέγχους στις λαϊκές αγορές, με μικτά κλιμάκια στα οποία θα συμμετέχει και η Δημοτική Αστυνομία, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί και που εντοπίζονται σε αυτές.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης του Αντιδημάρχου Παιδείας Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης κ. Ανδρέα Φίλια, υπευθύνου της Δημοτικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τους:

-Γιαννακόπουλο Δημήτριο Αντιπρόεδρο Συλλόγου Εμπόρων Λαϊκών Αγορών «Ο Άγιος Τρύφων»

-Καλούδη Αναστασία Πρόεδρος Σωματείου Λαϊκών Αγορών (Βιομηχανικά Προϊόντα) «Ο Άγιος Ανδρέας»

-Κεπενό Φώτη Πρόεδρο Συλλόγου Εμποροπαραγωγών Λαϊκών Αγορών «Η Ενότητα»

-Σίδερη Ιωάννη Δ/ντή Δημοτικής Αστυνομίας .

Κατά τη συνάντηση υπήρξε κοινή διαπίστωση του προβλήματος που υφίσταται στο χώρο των λαϊκών αγορών και στις παρυφές αυτών και αποφασίστηκε μετά την ολοκλήρωση διαδικασίας ανανέωσης των αδειών των δικαιούχων να αυξηθούν οι έλεγχοι με συμμετοχή της Δημοτικής Αστυνομίας στα μικτά κλιμάκια ελέγχου. Σε περιπτώσεις που απαιτείται επίσης, θα πραγματοποιούνται τακτικοί έλεγχοι, αποκλειστικά από κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας.

Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι η επαφή και συνεννόηση με όλους τους εμπλεκομένους (Περιφέρεια, Αστυνομία, Σύλλογοι), ώστε όλοι μαζί να συναποφασίσουν και να προβούν στις δέουσες ενέργειες για την πάταξη του παραεμπορίου και την επιβολή της νομιμότητας στους χώρους των Λαϊκών Αγορών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ