2013-01-16 16:48:03
Φωτογραφία για Μεσοβέζικη λύση για την Κάρυστο
Η ΔΟΥ φεύγει, αλλά μάλλον θα μείνουν δύο υπάλληλοι και θα λειτουργήσει Κέντρο Εξυπηρέτησης φορολογούμενων Μεσοβέζικη λύση, προκειμένου να χρυσωθεί το χάπι της κατάργησης της ΔΟΥ Καρύστου, προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών, μετά τις πιέσεις που δέχτηκε από τον Δήμο, την τοπική κοινωνία και βουλευτές του νομού.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, απέσπασε προφορική δέσμευση από το Υπουργείο Οικονομικών ότι αν ο Δήμος εξασφαλίσει κτήριο, που θα συντηρεί με δικούς του πόρους, τότε θα ανασταλεί η μετακίνηση δύο υπαλλήλων (που επρόκειτο την Πέμπτη να φύγουν για την ΔΟΥ Κύμης) και θα ιδρυθεί Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων.

Το Κέντρο αυτό θα εξυπηρετήσει τους τομείς των Εσόδων και της Μηχανογραφικής Πληροφόρησης των πολιτών. Ο Δήμαρχος Νίκος Μανώλης με την σειρά του, δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει άμεσα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα εξασφαλίζει τον χώρο, για τη δημιουργία ΚΕΦ.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Κώστας Μαρκόπουλος: «Αναμένεται τώρα να διαπιστώσουμε αν το Γραφείο του Υπουργού θα τιμήσει την δέσμευση του, που δόθηκε δια στόματος αρμοδίου Συμβούλου κ. Κουρμούση.»
egnomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ