2013-01-20 02:16:02
Φωτογραφία για ΠΙΝΟ : ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο εμφανίστηκε σίγουρος για τον εαυτό του, υποστηρίζοντας πως μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην έλλειψη ρυθμού λόγω της διακοπής.

Ο Κολομβιανός άσος των πρωταθλητών έχει την ευκαιρία να... αναγεννήσει την καριέρα του στο μεγάλο Λιμάνι, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες, τους οποίους και χαρακτηρίζει έναν σπουδαίο σύλλογο.

«Είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Έχω αγωνιστεί στο παρελθόν και σε άλλες σημαντικές ομάδες, όπως η Μονακό και η Γαλατάσαραϊ. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος σύλλογος, ένας σύλλογος σαν αυτούς που θέλεις πάντα να παίσεις ως παίκτης», είπε αρχικά ο Πίνο στην «Real» και συνεχίζοντας έδειξε σίγουρος για τις δυνατότητες του:

«Πιστεύω σε μένα. Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω κάτι καλό εδώ,. Είχα πολύ καιρό ν' αγωνιστώ. Είμαι ήρεμος. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βλέπω πως πάω. Θέλω να βρω τον ρυθμό μου, χρειάζομαι λόγο χρόνο ακόμα».


Σχετικά με το αν του αρέσει περισσότερο να βγάζει ασίστ ή να σκοράρει, ο Πίντο είπε πως: «Για μένα το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Το αν θα βγάλω μία ασίστ ή θα βάλω ένα γκολ, δεν είναι αυτό που με απασχολεί. Θέλω απλά να βοηθάω και να κερδίζει η ομάδα». 

Παράλληλα πρόσθεσε ότι: «Αγώνα με τον αγώνα θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Είναι δύσκολο μετά την διακοπή να βρούμε τον καλύτερο ρυθμό».

Όσο για το μέλλον του και την ανανέωση του συμβολαίου του: «Θα δούμε τι θα γίνει. Ημέρα με την ημέρα θα βλέπουμε πως πάνε τα πράγματα. Σίγουρα θα είναι μεγάλη ευκαιρία να ανανεώσω με την ομάδα. Θα σημαίνει ότι έχω βοηθήσει και έχει αναγνωριστεί η προσπάθειά μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ