2013-01-22 03:08:03
Φωτογραφία για Συνεχίζεται το... πρέσινγκ για Τζιμπούρ
Διαρκείς πιέσεις δέχεται τόσο η πλευρά του Ραφίκ Τζιμπούρ όσο και ο Ολυμπιακός για τον παίκτη με τους Τούρκους και... κυρίως την Μπεσίκτας να είναι οι πιο επίμονοι για την απόκτησή του.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν διαθέση να παραχωρήσουν τον διεθνή επιθετικό, Ραφίκ Τζιμπούρ, αλλά ούτε και να τον αφήσουν να φύγει έτσι. Όμως από την άλλη το... χάσμα στα χρήματα καλά κρατεί, ο ποδοσφαιριστής έχει πια και τάσεις φυγής από το λιμάνι και οι... διώκτες του, όπως η Μπεσίκτας, συνεχίζουν να ασκούν έντονο πρέσινγκ. Ας μην ξεχνάμε ότι όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο έμπειρος άσος είναι πια πιο κοντά στην αποχώρηση παρά στην παραμονή.

Οι Τούρκοι μιλούν για συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια και για χρήματα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως θεωρείται δύσκολο το να έχει καταφέρει να έχει βρει τέτοιο ποσό η συγκεκριμένη ομάδα, δεδομένων των οικονομικών της προβλημάτων. Επισήμως ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει δεχθεί κρούση όμως οι «ενοχλήσεις» και οι «ερωτήσεις» από Γαλλία και Τουρκία διαδέχονται η μία την άλλη. Όσο περνάει ο χρόνος και δεν βρίσκεται λύση πάντως ο «τρομοκράτης» θα απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τον ελληνικό σύλλογο gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρικ για τα πρησμένα μάτια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρικ για τα πρησμένα μάτια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ