2013-01-22 10:13:53
Φωτογραφία για Πάτρα: Ισοβίτης σε πρώτο βαθμό, αθώος σε δεύτερο - Ανατροπή απόφασης για την δολοφονία του αλλοδαπού στις Σκάλες Αγίου Νικολάου
Aθώος με ψήφους 5-2 κηρύχθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών ο 25χρονος Ιρακινός που είχε κατηγορηθεί για τον φόνο ενός 30χρονου Μαροκινού στις σκάλες της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, το πρωί της 5ης Φεβρουαρίου 2010. Στον πρώτο βαθμό, στη δίκη που είχε γίνει στην Κεφαλλονιά είχε κηρυχθεί ένοχος και του είχε επιβληθεί... ισόβια κάθειρξη!

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινωνία καθώς το έγκλημα είχε γίνει σε κεντρικότατο σημείο της πόλης. Η σύλληψη όμως του αλλοδαπού είχε στηριχθεί σε ελλιπή στοιχεία, όπως φάνηκε από την ακροαματική διαδικασία και ο πραγματικός ένοχος ανέπνεε εδώ και χρόνια τον αέρα της ελευθερίας. Η σύλληψη του κατηγορούμενου είχε γίνει επειδή είχε πουλήσει ένα κινητό τηλέφωνο που φερόταν πως ανήκει στο θύμα, έναντι 90 ευρώ σε ένα ζευγάρι.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε από την Αστυνομία, από την κάρτα sim, όμως στην πορεία δεν επιβεβαιώθηκε αν το κινητό το είχε αγοράσει από τον κατηγορούμενο ή από άλλο πρόσωπο. Επίσης ενώ μία γυναίκα στο τέλος της κατάθεσης που είχε δώσει έλεγε πως αναιρεί όσα αρχικά είχε υποστηρίξει για τον Ιρακινό, κάτι που αναδείχτηκε στην ακροαματική διαδικασία.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένα δάκρυ για τον Ελληνα μωρέ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένα δάκρυ για τον Ελληνα μωρέ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ