2013-02-02 23:00:09
Φωτογραφία για Εφαρμοσμένη Τεχνολογία για τους Έλληνες Φοιτητές από την KTM SEE
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 η KTM South East Europe A.E. βρέθηκε για δεύτερη φορά στα ΤΕΙ Πειραιά. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η διοργάνωση σεμιναρίου για τους σπουδαστές του Τμήματος Αυτοματισμού, με θέμα το Σύστημα Διαχείρισης Κινητήρα με Ψεκασμό.

Με δεδομένο ότι η KTM διαθέτει την κορυφαία τεχνολογία στους μονοκύλινδρους κινητήρες, οι οποίοι παράλληλα είναι και οι απλούστεροι, ως διάταξη, είχε μεγάλο ενδιαφέρον η μελέτη και ανάλυση του συστήματος διαχείρισης των κινητήρων αυτών.

Το σεμινάριο, παρά την έντονη βροχόπτωση και τα προβλήματα, λόγω απεργιών, παρακολούθησαν 25 σπουδαστές, πλήθος το οποίο είχε ζητηθεί, εξ αρχής από την πλευρά της KTM SEE ώστε να είναι πιο αποτελεσματική η μετάδοση της γνώσης.

Το σεμινάριο παρουσίασαν, ο After Sales Manager της KTM SEE κ. Κώστας Καλαντζόπουλος και ο Αρχιμηχανικός της KTM SEE κ. Τάσος Αθανασόπουλος.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο Επίκουρος Καθηγητής Dr Μιχάλης Παπουτσιδάκης, που ανέλαβε και την οργάνωση του σεμιναρίου από πλευράς ΤΕΙ Πειραιά.

Η ΚΤΜ South East Europe A.E. θεωρεί πολύ σημαντική την επαφή μια εταιρείας κορυφαίας τεχνολογίας με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και ελπίζει σύντομα να δοθεί η ευκαιρία για νέες παρόμοιες εκδηλώσεις.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ