2013-02-02 23:10:06
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 Η ΝΙΚΗ
Στα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7 αφιέρωσε ο Δ. Καζάζης τη νίκη επί του Άρη.

Είναι η 15η νίκη του Ολυμπιακού στη Volleyleauge Ο.Π.Α.Π. και η τρίτη σε τάι μπρέικ σε διάστημα μόλις 6 ημερών που κλήθηκε να δώσει ισάριθμους αγώνες.

Οι ερυθρόλευκοι που βρέθηκαν να χάνουν από τον πολύ καλό Άρη με 0-2 σετ, κατάφεραν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα ώστε εκτός από τον αξιόμαχο αντίπαλο να ξεπεράσουν την σωματική αλλά και ψυχολογική κούραση από τα συνεχόμενα ντέρμπι.

«Η ημέρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη για την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς είναι ημέρα μνήμης για τα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7 στα οποία θέλουμε ως ομάδα να αφιερώσουμε τη νίκη» τόνισε ο προπονητής μας Δημήτρης Καζάζης και δήλωσε για τον αγώνα:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να κλείσουμε νικηφόρα μία περίοδο έξι ημερών στην οποία παίξαμε 15 σκληρά και δυνατά σετ, και υπερκέρασαν την κούραση, τις ιώσεις, τους τραυματισμούς και τις απουσίες.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι στο οποίο γνωρίζουμε τι φταίει και δεν ήμασταν τόσο καλοί τις τελευταίες εβδομάδες έπρεπε να λύσουμε και το πρόβλημα της ψυχολογίας. Νομίζω ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, μόλις απελευθερωθήκαμε από αυτή τη πίεση, καταφέραμε να αντιδράσουμε και να φτάσουμε στην 15η νίκη μας στη διοργάνωση. Είμαστε μέσα και στους τρεις βασικούς στόχους μας και από την ερχόμενη εβδομάδα με όλους τους παίκτες στις προπονήσεις θα ανακάμψουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ