2013-02-04 21:35:03
Φωτογραφία για Τα μπουστάκια επιστρέφουν!
Φέτος το καλοκαίρι οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές μόδας προτείνουν αποκαλυπτικά κομμάτια που αφήνουν ακάλυπτο το στομάχι με τον πιο κομψό και θηλυκό τρόπο.

Τα μπουστάκια κάνουν δυναμικό comeback και εμφανίζονται για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 στις πιο elegant και θηλυκές εκδοχές τους. Επέλεξε το στυλ που σου ταιριάζει για να υιοθετήσεις την τάση και μάθε τον καλύτερο τρόπο να συνδυάσεις το top κομμάτι.

Vintage pump:

Για ένα girly λουκ εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1940 επέλεξε ένα μικροσκοπικό μπουστάκι  με έντονα prints. Φλοράλ σχέδια, polka dots, δαντέλα, και πολύ έντονα και ζωηρά χρώματα είναι οι πρωταγωνιστές ενός κοριτσίστικου retro outfit. Για να μην μοιάζει υπερβολικά αισθησιακό το σύνολό σου, συνδύασε το trendy κομμάτι με ψηλόμεση  φούστα ή σορτς, έτσι ώστε να μην αφήσεις ακάλυπτο μεγάλο μέρος του σώματός σου. Μια ζώνη στη μέση και ένα εντυπωσιακό κολιέ θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνισή σου.


Boxy cut:

Αν πάλι δεν αισθάνεσαι σίγουρη για τη σιλουέτα σου, επέλεξε ένα μπουστάκι με έξτρα volume. Στην πιο φουτουριστική εκδοχή τους, τα φαρδιά κομμάτια με όγκο στους ώμους που φτάνουν μέχρι τη μέση είναι τα ιδανικά ακόμη για τις λιγότερο τολμηρές. Ταιριάζουν τέλεια σε κάθε ηλικία και περίσταση, αρκεί να γίνει ο σωστός συνδυασμός. Ιδανικά επέλεξε ένα εφαρμοστό ψηλόμεσο παντελόνι ή ακόμα και μια ψηλόμεση, φαρδιά παντελόνα και αποθέωσε το λουκ σου με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα για ένα ιδιαίτερο βραδινό σύνολο.

Sporty look:

Το sporty chic  outfit παραμένει top trend ακόμη μια σεζόν, με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας να προτείνουν military σύνολα στις πιο χαλαρές γραμμές τους. Αέρινα γιλέκα και μεταξωτές υφές αποθεώνονται όταν συνδυάζονται με κομμάτια που εφαρμόζουν στο στήθος και θυμίζουν περισσότερο αθλητικά μπουστάκια. Συνδύασε το πιο cool κομμάτι του καλοκαιριού με μια αέρινη, ψηλόμεση, μάξι φούστα ή ακόμα και με το σορτσάκι σου και ένα ελαφρύ ζακετάκι που δένει στη μέση.

Clean minimalism:

Προφανώς και η πιο μίνιμαλ εκδοχή του κομματιού δεν θα μπορούσε να λείπει από τις φετινές προτάσεις, αφού το minimal στυλ κάνει δυναμικό comeback. Κομμάτια με γεωμετρικές, καθαρές γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα με τον πιο αυστηρό και ταυτόχρονα θηλυκό τρόπο είναι οι πρωταγωνιστές της επερχόμενης σεζόν. Συνδύασε το minimal μπουστάκι σου με μια πένσιλ φούστα για να πετύχεις το τέλειο sophisticated  λουκ ή πόνταρε στη μονοχρωμία για να δημιουργήσεις ένα super trendy σύνολο για κάθε ηλικία.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Σουζάνα Κεγγίτση

http://www.faysbook.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ