2013-02-09 09:19:52
Φωτογραφία για ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ «ΘΥΡΑΣ 7»
Τη μνήμη των 21 θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου του 1981 τιμούν οι οργανωμένοι οπαδοί της Λίβερπουλ, καθώς σε ένα από τα πιο δημοφιλή τους blog μιλούν για την 32η επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7.

«Θυμόμαστε την τραγωδία της Θύρας 7» είναι ο τίτλος του κειμένου στο «empireofthekop.com» για τα 21 θύματα της Θύρας 7 και στέκονται στο γεγονός πως ουδείς δεν τιμωρήθηκε για την μεγάλη τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Σήμερα είναι η 32η επέτειος της τραγωδίας της Θύρας 7 στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Στις 8/2/1981 και μετά από μια τεράστια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (6-0), οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού προσπάθησαν να φύγουν από τη θύρα 7 (μοιάζει με τη δικιά μας KOP) για να πανηγυρίσουν έξω από το στάδιο», αναφέρεται αρχικά.

Και συνεχίζεται στο άρθρο: «Οι πόρτες όμως ήταν κλειστές, έτσι 21 άνθρωποι πέθαναν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν. Κανένας δεν τιμωρήθηκε για το γεγονός ότι οι πόρτες έμειναν κλειστές και οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα. Είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική τραγωδία στην Ελλάδα».

Ακολουθεί link στο άρθρο wikipedia για την τραγωδία, ενώ ολοκληρώνεται με βίντεο όπου οπαδοί της Λίβερπουλ αποδίδουν τιμές στο μνημείο έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και μια φωτογραφία από την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού, για τα 96 θύματα της τραγωδίας του Χίλσμπορο και αναφέρουν: «Οι φίλοι του Ολυμπιακού και της Λίβερπουλ ενώνουν τα χέρια απαιτώντας δικαιοσύνη».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εφημερίδες...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εφημερίδες...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ