2013-02-26 09:28:05
Φωτογραφία για Kim και Kanye γυμνοί σε εξώφυλλο περιοδικού
Πρόσφατα δήλωσε ότι θα είναι περισσότερο προσεχτική με τις εμφανίσεις της στην showbiz και θα απέχει από τα φώτα των paparazzi. Αμ δε! Η Kim Kardashian λίγες ώρες μετά τη δήλωσή της, αλλά και τα ευχάριστα νέα πως περιμένει κορούλα, πόζαρε για το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού L'Officiel Hommes, μαζί με τον άντρα της Kanye West.

Με λάγνο ύφος η Kim αγκαλιάζει τον αγαπημένο της, στο ασπρόμαυρο εξώφυλλο του περιοδικού, όπου διακρίνεται η πλάτη του West.

Η φωτογράφηση έρχεται λίγες ημέρες μετά το όργιο φημών, που θέλουν την 32χρονη τηλεπερσόνα να εγκαταλείπει τη σειρά-reality που πρωταγωνιστεί με τις αδερφές της, Keeping Up with the Kardashians: Season 9. 

Ο λόγος; Η διάσημη καλλονή δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας να πέσουν επάνω στο μωρό της, όταν με το καλό γεννήσει και ίσως χρειαστεί να σταματήσει ή έστω να «παγώσει» τις εμφανίσεις της στο show. Για να δούμε, θα τηρήσει τον λόγο της ή δεν θα αντέξει τα «σβηστά φλας».

Την Κυριακή που πέρασε, ο φίλος της και τραγουδιστής Elton John, διοργάνωσε πάρτι-αφιέρωμα στα βραβεία Όσκαρ, όπου σε βιντεο-οθόνες, οι επίσημοι καλεσμένοι απήλαυσαν τη λαμπερή τελετή.

Δείτε τι φόρεσε η Kardashian στη δεξίωση, καθώς και τη φωτογραφία που ανέβασε τη Δευτέρα στο Instagram, με τον αγαπημένο της.

 
www.star.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ