2013-02-28 23:14:03
Φωτογραφία για Επαφές Σ. Κεδίκογλου στη Ρωσία
Διαδοχικές επαφές με πολιτικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες της Ρωσίας είχε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, στο πλαίσιο... της προώθησης των επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα και των δυνατοτήτων που ανοίγει ο νέος αναπτυξιακός νόμος.

Ο κ. Κεδίκογλου έγινε αρχικά δεκτός από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της ρωσικής Κρατικής Δούμας (Κάτω Βουλής) Αλεξέι Πουσκόφ, με τον οποίον συζητήθηκαν εκτενώς οι προοπτικές ανάπτυξης της κοινοβουλευτικής διπλωματίας μεταξύ των δύο χωρών.

Σε θετικό κλίμα έγινε και η συνάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου με τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων της Ρωσίας Αλεξάντρ Μούριτσεφ, ο οποίος εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον νέο αναπτυξιακό νόμο, που θα αποσταλεί σε όλα τα μέλη του με πρωτοβουλία της ηγεσίας του.

Ο Σ. Κεδίκογλου συναντάται αύριο με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Βλαντίμιρ Τιτόφ και πιθανώς και με τον επικεφαλής της Ομοσπονδίας ομογενειακών οργανώσεων της Ρωσίας και μεγαλομέτοχο πλέον του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ