2013-03-01 00:45:36
Φωτογραφία για ΑΡ. ΒΛΑΧΟΣ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!
Ο τερματοφύλακας της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Αριστείδης Βλάχος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ για την πρόκριση που πήραν οι ερυθρόλευκοι και τόνισε ότι υπάρχουν δυνατότητες να φτάσει η ομάδα ακόμη πιο ψηλά.

Αρχικά, ο γκολκίπερ των πιτσιρικάδων του Θρύλου είπε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό που προκριθήκαμε στους 8 της Ευρώπης. Όλα τα παιδιά έχουν βελτιωθεί αρκετά γιατί τόσο ατομικά όσο και ομαδικά δείξαμε σε καλή κατάσταση και είναι μεγάλη υπόθεση να προκρίνεσαι στους 8 του Champions League των Νέων. Κανένας δεν περίμενε στην αρχή ότι θα φτάσουμε εδώ και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Μπορούμε να συγκρίνουμε αυτή την πορεία με την αντίστοιχη της Ίντερ πέρυσι, όταν είχε χάσει με μεγάλο σκορ από την Τότεναμ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και στη συνέχεια έφτασε στον τελικό και το είχαμε συζητήσει αυτό με τον κύριο Βερνίκο στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην Ισπανία όταν είχαμε ηττηθεί με 4-0 και βλέπουμε τώρα ότι σιγά-σιγά τα πράγματα εξελίσσονται όπως της Ίντερ μακάρι να συνεχιστεί όλο αυτό».


Ολοκληρώνοντας τόνισε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα σημαντικά, αφού έτσι όλοι οι παίκτες αποκτούν εμπειρίες: «Παίρνουμε πιο πολλές εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια και τις χρειαζόμαστε εμείς τις εμπειρίες γιατί είμαστε νεαροί ποδοσφαιριστές. Από αυτή τη στιγμή αρχίζουμε να σκεφτόμαστε την Άστον Βίλα αν και τώρα δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για αυτή την ομάδα, θα το κοιτάξουμε όταν έρθει η ώρα. Όταν μία ομάδα τα πάει πολύ καλά πάντα είναι ο κόσμος δίπλα της όταν την αγαπάει τόσο πολύ. Αυτό ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι στην έδρα μας και νομίζω πως αφήσαμε ικανοποιημένο τον κόσμο μας. Είχαμε πει ότι θα πάμε βήμα-βήμα και τα καταφέραμε, δεν αλλάξαμε κάτι από την αρχή της προετοιμασίας μας μέχρι τώρα, απλά είχαμε πει ότι δεν θα μας επηρεάσει η ήττα από την Μπιλμπάο με 4-0 στο ξεκίνημα και αυτό έγινε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ