2012-03-30 19:34:51
Φωτογραφία για Υπομονή μέχρι το 3-2 ο Βουγιούκας
Ο Ίαν Βουγιούκας χάρηκε για την ισοφάριση της προημιτελικής σειράς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 2-2, αλλά περιμένει την πρόκριση, ώστε να πανηγυρίσει με ανακούφιση.

«Είχαμε μία πάρα πολύ δύσκολη αποστολή στο Ισραήλ. Η αποστολή αυτή έγινε ακόμη δυσκολότερη, όταν χάσαμε την Τρίτη (27/3) κι αναγκαστήκαμε να παίξουμε την Πέμπτη (29/3) ένα ματς ζωής και θανάτου. Νομίζω ότι η επιθυμία μας κα η θέλησή μας να πάμε στο Final Four ήταν πολύ μεγάλη και πήραμε δύναμη απ' τους ίδιους μας τους εαυτούς κι ο καθένας από τους συμπαίκτες του» είπε αρχικά ο διεθνής σέντερ και συνέχισε:

«Το τεχνικό επιτελείο έκανε πολύ σκληρή δουλειά. Οι προπονητές μάς βοήθησαν να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και να πάρουμε μία σπουδαία νίκη. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, όμως, την άλλη Πέμπτη (5/4) στο ΟΑΚΑ πρέπει να πάρουμε ακόμη μία νίκη για να πάμε στο Final Four. Ακούω ότι την Πέμπτη (5/4) στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν 30.000 κόσμος. Μακάρι να έχει τόσο κόσμο για να μας βοηθήσει να πάρουμε μία νίκη που θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό, απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα. Θα είναι μία νίκη με την οποία θα πάμε και στο Final Four».
www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σπιτικό μαλλί της γριάς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σπιτικό μαλλί της γριάς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ