2013-03-08 13:32:05
Φωτογραφία για Λιάγκας για Ηλιάδη και Μηλιωτάκη: «Βγαίνουν και ξεφτιλίζονται στα κανάλια»
Ο Κώστας Μηλιωτάκης μίλησε στην κάμερα του «Star» για την Αγγελική Ηλιάδη και τον πρόσφατο χωρισμό τους και η κίνησή του αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Γιώργο Λιάγκα και την παρέα του «Πρωινό mou».

O Κώστας Μηλιωτάκης έδειξε τη δυσαρέσκειά του για την κίνηση της Αγγελικής Ηλιάδη, να σβήσει το τατουάζ που είχε στο χέρι της με το όνομά του, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως το αντίστοιχο δικό του τατουάζ ούτε το έχει σβήσει, ούτε όμως θα το έλεγε δημοσίως αν το έσβηνε.

"Πληγωμένος. Αξιοπρεπέστατος, αλλά πληγωμένος. Τον πείραξε που έσβησε το τατουάζ της και βγήκε και το είπε" ήταν τα πρώτα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα μετά την προβολή του σχετικού βίντεο.

Ενώ για την επιλογή του πρώην ζευγαριού να "χτυπήσει" τα συγκεκριμένα τατουάζ πρόσθεσε: "Οι σοβαροί άνθρωποι δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Είναι πολύ λάθος να πας να κάνεις τατουάζ τα ονόματα συντρόφων σου. Άμα χωρίζεις, τι κάνεις;".

Τέλος όταν, η Φαίη τού εξήγησε πως ένα ζευγάρι είναι ωραίο να αισθάνεται απόλυτα σίγουρο για τη σχέση του, την περίοδο που είναι μαζί, εκείνος συμπλήρωσε: "Ρε Φαίη, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100%. Σίγουροι ήταν κι αυτοί και μετά βγαίνουν και ξεφτιλίζονται στα κανάλια".

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κηδεία Ούγκο Τσάβες
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κηδεία Ούγκο Τσάβες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ