2013-03-08 15:49:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών σε περιοχές της πόλης
Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων γνωστοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων τμηματικά, επί της οδού Ζαΐμη, της Δημοτικής Κοινότητας Ρίου, Δήμου Πατρέων, από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως την νότια διασταύρωσή της οδού με την οδό Α. Πήττα, από την 11/03/2013 έως και την 31/03/2013. Η κυκλοφορία των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κλπ θα γίνεται μέσω της οδού Α.Πήττα. Η ανωτέρω διακοπή κυκλοφορίας εγκρίνεται προκειμένου να εκτελεστούν τμηματικά, εργασίες του έργου «Αποχέτευση Λυμάτων Δ. Κοινότητας Ρίου, Δήμου Πατρέων» της ΔΕΥΑΠ. Με ευθύνη του αναδόχου θα επιτρέπεται και η πρόσβαση των παρόδιων ιδιοκτησιών από και προς τις ιδιοκτησίες που βρίσκονται στα τμήματα της οδού, όπου θα εκτελούνται οι εργασίες.

2. Η επ΄ αόριστον διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων, της τσιμεντοστρωμένης επαρχιακής οδού προς οικισμό Λατσέικα, από τη διασταύρωσή της με την κεντρική ασφαλτοστρωμένη οδό που συνδέει την κοινότητα Άνω Σουλίου με την κοινότητα Μοίρα, μέχρι τον οικισμό Λατσέικα, λόγω κατολισθήσεων, έως ότου ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες Μελέτες (Γεωτεχνικές κλπ), αποκατασταθεί οριστικά η οδός και αρθεί η επικινδυνότητα
. Η κυκλοφορία των οχημάτων προς τον οικισμό Λατσέικα θα διεξάγεται από την χωμάτινη οδό περιμετρικά του οικισμού. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π., επί της κεντρικής ασφαλτοστρωμένης οδού που συνδέει την κοινότητα Άνω Σουλίου με την κοινότητα Μοίρα, θα διεξάγεται κανονικά.

3. Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε οδούς της περιοχής της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Βασιλείου, Δήμου Πατρέων, που περικλείεται μεταξύ των οδών Αθηνάς- Βενιζέλου- Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου- Ομήρου. Οι ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν ανά τμήματα οδών, εντός της ανωτέρω ευρύτερης περιοχής, για το χρονικό διάστημα από την 11/03/2013 έως και την 12/05/2013, λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου «Αποχέτευση λυμάτων Δ. Κοινότητας Αγ. Βασιλείου Δήμου Πατρέων» της Δ.Ε.Υ.Α. Πάτρας. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π., επί του εναπομένοντος κάθε φορά τμήματος των ανωτέρω οδών και επί της Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου, θα διεξάγεται κανονικά.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η εξέγερση της Κροστάνδης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η εξέγερση της Κροστάνδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ