2013-03-09 20:42:03
Φωτογραφία για Σύλληψη 27χρονου που διακινούσε χασίς και λαθραίο καπνό
Στο στόχαστρο των αστυνομικών της Ασφαλείας Κορίνθου είχε μπει από μέρες ένας 27χρονος Αλβανός, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι... δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων προϊόντων καπνού.

Η αιφνιδιαστική επιχείρηση που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του υπόπτου στο Ξυλόκαστρο, απέδειξε ότι ο νεαρός αλλοδαπός ήταν οπλισμένος και έτοιμος για μάχη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα πιστόλι με έξι φυσίγγια στη γεμιστήρα και ένα πιστόλι κρότου που και αυτό είχε οκτώ φυσίγγια στη γεμιστήρα του.

Κατά την έρευνα στην κατοικία του 27χρονου, κατασχέθηκαν ακόμη συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 791,5 γραμμαρίων, λαθραίος καπνός βάρους ενός κιλού και 254 γραμμαρίων μαζί με έναν μηχανισμό και διάφορα σύνεργα για την κατασκευή τσιγάρων, καθώς και 900 ευρώ που προέρχονταν από τη διακίνηση.

Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ ο θα σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών για να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ