2013-03-10 21:18:03
Φωτογραφία για Νίκη των ξένων στο All-Star Game μπάσκετ
Το ALL STAR Game είχε καλή διάθεση από όλους, τρομερά καρφώματα, πολύ κόσμο, αλλά πρωτίστως έναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Μπρεντ Πέτγουεϊ που έκανε θραύση, τραγουδώντας μέχρι και Κιάμο! Οι ξένοι νίκησαν 131-125.

Η μεγάλη επιτυχία του ALL STAR GAME της Πάτρας, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Μπρεντ Πέτγουεϊ ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα, δείχνοντας πως είναι γεννημένος showman!

Ο Αμερικανός του Ρεθύμνου κέρδισε το διαγωνισμό καρφωμάτων, χόρεψε Μάικλ Τζάκσον, τραγούδησε Κιάμο και δίκαια αναδείχθηκε MVP του αγώνα.

Στα του αγώνα, οι Rest of the world επικράτησαν με 131-125 των Greek Stars σε ένα χορταστικό παιχνίδι, στο οποίο επιτεύχθηκαν συνολικά 256 πόντοι!

Ο αγώνας:

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης έγινε του... καρφώματος με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να είναι εντυπωσιακός, τον Παπανικολάου να παίζει με πάθος και τον Έισι Λο να μοιράζει ασίστ. Οι Έλληνες έχασαν κάποιες επιθέσεις στην προσπάθειά τους να βγάλουν ό,τι πιο εντυπωσιακό γινόταν.


Με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου (18-12), ξεκίνησαν και οι μαζικές αλλαγές στο παρκέ. Ο Σχορτσανίτης μόλις είδε τον Χάινς να ευστοχεί σε τρίποντο, άρχισε τα μακρινά σουτ μετά από απαίτηση και του κόσμου. Και τα δύο ήταν άστοχα πάντως, ενώ στη συνέχεια, είχαμε ένα φοβερό κάρφωμα του Γκιστ για το 18-17.

Οι ξένοι μείωσαν από 16-8 σε 16-12, όμως οι Έλληνες ξανά με το Σχορτσανίτη κατάφεραν να διατηρήσουν την υπέρ τους διαφορά. Ο θηριώδης σέντερ του Παναθηναϊκού είχε κέφια και σκόραρε κατά βούληση μέχρι που στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε στο δεξί αντίχειρα. Το α' δεκάλεπτο βρήκε τους Έλληνες να προηγούνται με 30-25.

Το show του Πέτγουεϊ και τα καρφώματά του

Η καλή διάθεση συνεχίστηκε και στο β' δεκάλεπτο. Οι Έλληνες προηγήθηκαν με 49-41, όμως οι ξένοι με τον Πέτγουεϊ να είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ και να προσφέρει θέαμα με εντυπωσιακά τρίποντα, μείωσαν. Κάρφωσε ανάποδα, με το ένα χέρι, με πρόσωπο στο καλάθι, με ντράιβ, μετά από πάσα άλει ουπ. Ήταν εξαιρετικός Μ' αυτά και μ' αυτά, οι τυπικά φιλοξενούμενοι (Rest of the World) κατάφεραν να μειώσουν σε 49-48, ωστόσο με τους Παππά, Γιάνκοβιτς και Χαραλαμπίδη οι Έλληνες ξέφυγαν και πάλι, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο, προηγούμενοι με 58-52.

Στο τρίλεπτο πριν τη λήξη, ο Πέτγουεϊ άρχισε τα... χορευτικά του και από τα μεγάφωνα άρχισε να ακούγεται Μάικλ Τζάκσον τον οποίο χόρευε εντυπωσιακά.

Καρφώματα, τρέξιμο και 84-94

Στην επανάληψη, οι ρυθμοί κάπως έπεσαν. Ο Πέτγουεϊ έχασε ένα θεωρητικά εύκολο κάρφωμα, ο Λο προτιμούσε τα λέι απ, ενώ οι Έλληενες έδειχναν κάπως κουρασμένοι. Έτσι, οι ξένοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με 85-50.

Οι Rest of the world ήταν εξαιρετικοί και με διαδοχικά καρφώματα βρέθηκαν να χτίζουν και διαφορά. Οι Γκιστ και Μίλμπουρν ήταν εκπληκτικοί και τελικά οι ξένοι ξέφυγαν με 94-84 στο τέλος του γ' δεκαλέπτου.

Ο Κώστας Παπανικολάου έδωσε ασίστ με το πόδι στα 12'' πριν το τέλος του δεκαλέπτου για να συνεχιστεί το παιχνίδι, όμως το κλου της... βραδιάς ήταν άλλο!

Φωτιά με φωτιά και τσιφτετέλι!

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ήταν ΟΛΑ τα λεφτά στο All Star Game. Μάλιστα, πρότεινε στους διοργανωτές να τραγουδήσει και το γνωστό τραγούδι του Πάνου Κιάμου "Φωτιά με Φωτιά". Όχι μόνο το τραγούδησε σε άπταιστα ελληνικά αλλά και το χόρεψε κιόλας, δείχνοντας πως κατέχει το τσιφτετέλι!

Στα του αγώνα, οι Έλληνες έχασαν την φρεσκάδα τους και σε μία εκπληκτική "πρασινοκόκκινη" συνεργασία, ο Χάινς κάρφωσε για το 101 -118 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα για τους Έλληνες, που πάντως πάλεψαν και στο τέλος έχασαν με 6 πόντους διαφορά.

Τα δεκάλεπτα: 30-25, 58-52, 84-94, 125-131.

Greek Stars (Πεδουλάκης - Μαρκόπουλος): Χαραλαμπίδης 2, Γιάνκοβιτς 4, Αντετοκούμπο 18, Μπράμος 8, Παππάς 10(2), Σλούκας 2, Παπανικολάου 15, Παπαδόπουλος 24(1), Διαμαντίδης 6(2), Πρίντεζης 11(1), Σπανούλης 7(1), Τσαϊρέλης 4.

Rest Of The World (Μπαρτζώκας - Σφαιρόπουλος): Στόγκλιν 12(2), Χαντ 9(3), ΜακΚόλουμ 13(2), Ματσιούλις 2, Μίλμπουρν 10, Ούκιτς 18(4), Λο 6, Λάσμε 4, Γκραντ 6, Γκιστ 12, Πέτγουεϊ 26(1), Χάινς 13(1).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ