2013-03-10 23:12:07
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΕΙΝΑΙ Ο 33ος ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Πανευτυχής εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για νταμπλ.

Ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων αποκάλυψε και πόσους τίτλους έχει πάρει με το Θρύλο από όλα τα πόστα: «Είναι ο 33ος τίτλος που παίρνω με τον Ολυμπιακό, σαν παίκτης, αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός. Σήμερα μαθηματικά το πήραμε και είμαστε πανευτυχείς, Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή ομάδα με τέσσερα αστέρια, μιλάμε για την κεντρική Ευρώπη, όχι για τη Ζηλανδία ή κάποια άλλα βρετανικά νησιά. Είναι μεγάλο κατόρθωμα και είναι μεγάλο ευτύχημα που συνέπεσε με την ημέρα που ιδρύθηκε αυτός ο ιστορικός σύλλογος».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ερυθρόλευκη παράδοση της οικογένειάς του: «Ο πατέρας μου ήταν στα 100 ιδρυτικά στελέχη της ομάδας εκείνης. Καταλαβαίνετε την ιστορία της οικογένειάς μας. Μετά που σταμάτησα το ποδόσφαιρο μπήκα κι εγώ στους 100 αθάνατους».


Αναφορικά με το 40ό πρωτάθλημα, ο Σ. Θεοδωρίδης το αφιέρωσε πρωταρχικά στον κόσμο του Ολυμπιακου και τον πρόεδρο της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήδη από τον Ιανουάριο οι ερυθρόλευκοι είχαν ουσιαστικά πάρει τον τίτλο: «Αφιερώνουμε το πρωτάθλημα στους φιλάθλους μας, την τρομακτική αυτή δύναμη και στον πρόεδρο. Οι παίκτες έκαναν τα αδύνατα δυνατά Είχαμε πάρει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο, αλλά δεν το λέγαμε γιατί θα είχε διαλυθεί το τμήμα. Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους στο Ρέντη, τον κηπουρό, τους μάγειρες, τις κοπέλες, είναι οι αφανείς ήρωες και να ξέρετε οι ποδοσφαιριστές και τους αγαπάνε και τους προσέχουν».

Ταυτόχρονα, έδωσε το στίγμα για νίκες μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος: «Είναι μεγάλο κατόρθωμα η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Μαζεύτηκαν 35.000 κόσμος και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος γιατί είμαστε πραγματικά μεγάλη ομάδα. Εχουμε τον Πλατανιά, την Κέρκυρα και τα τρία ντέρμπι, με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Τότε θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, γιατί χρωστάμε στους φιλάθλους μας να αποδείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, που ήδη το έχουμε αποδείξει. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Με... πάσα του Αμπντούν, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για τον Αλγερινό, αλλά και για το Κύπελλο Ελλάδας: «Δίπλα μου είναι ο Αμπντούν, ο οποίος με φωνάζει πατέρα. Είναι τεράστιος παίκτης. Πρέπει να προσέξουμε και το Κύπελλο Ελλάδας. Αντικειμενικός σκοπός ήταν πώς να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα, γιατί όλοι στο τέλος ρωτάνε ποιος είναι ο πρωταθλητής, όχι ποιος είναι δεύτερος ή ποιος έπαιξε καλή μπάλα. Και επειδή έχω μανία με το Κύπελλο, θέλω να στεφθούμε νταμπλούχοι Ελλάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Sticky Icky: Cydia tweak free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Sticky Icky: Cydia tweak free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ