2013-03-14 22:48:21
Φωτογραφία για Σενάρια για Παναθηναϊκό και Στίβεν Βιτόρια
Ο Παναθηναϊκός έχει στην μεταγραφική του λίστα τον αμυντικό της Εστορίλ Στίβεν Βιτόρια ο οποίος αν και στόπερ διακρίνεται και για την δυνατότητα του να σκοράρει από στημένες φάσεις.

Η σφιχτή οικονομική πολιτική που αναγκάζεται να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός και ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου κάνει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού και συγκεκριμένα τον Ούγκο Βαρέλα να έχουν αρχίσει από τώρα το ψάξιμο για τη νέα σεζόν.

Το Τριφύλλι είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ καθώς η αποχώρηση του Μπουμσόνγκ το προσεχές καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Οπότε οι πράσινοι τσεκάρουν ήδη υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την θέση του στόπερ.

Ένας από αυτούς που έχει ξεχωρίσει ο αρχισκάουτερ των πράσινων είναι ο Στίβεν Βιτόρια της Εστορίλ. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Πορτογαλίας, έχει γεννηθεί στο Τορόντο αλλά έχει και Πορτογαλικό διαβατήριο.


εκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πόρτο, έγινε επαγγελματίας αλλά ποτέ δεν έπαιξε στην πρώτη ομάδα των "δράκων". Αντίθετα δόθηκε δανεικός σε ομάδες όπως η Ολανένσε και η Κοβίχα και το 2010 πήρε μεταγραφή για την Εστορίλ.

Εκεί έγινε βασικός και αναντικατάστατος και ανέπτυξε και την έφεση του στο σκοράρισμα. Ο Βιτόρια αρέσκεται στο να εκτελεί τις στημένες φάσεις για λογαριασμό της ομάδας του, φάουλ ή πέναλτι ενώ σκοράρει και με κεφαλιές εκμεταλλευόμενος το ύψος του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δυο τελευταία χρόνια σε 46 ματς στο πρωτάθλημα με την Εστορίλ έχει βρει δίχτυα 15 φορές κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Ο Βιτόρια μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σύμφωνα με τους Πορτογάλους οι πράσινοι έχουν στην λίστα των κεντρικό αμυντικό της Εστορίλ ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαρέλα έχει κάνει ήδη μια πρώτη επαφή μαζί του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ