2013-03-15 01:43:03
Φωτογραφία για Ο διαιτητής τους «έσφαξε» κι αυτοί του επιτέθηκαν!
Με επίθεση «πλήρωσε» τις τρεις κόκκινες κάρτες που έδωσε, ο διαιτητής του αγώνα Καλτσέτο - ΠΑΝΟΜ 2000, στις 29 Δεκεμβρίου του 2007.

Το παιχνίδι του τοπικού πρωταθλήματος διεξήχθη στο γήπεδο του ΕΓΟΗ, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο αρχηγός και ένας παίκτης του ΠΑΝΟΜ, επιτέθηκαν στο διαιτητή της αναμέτρησης και τους βοηθούς του, αφού είχαν βγει με κόκκινη κάρτα τρεις παίκτες του ΠΑΝΟΜ. Ο διαιτητής δέχτηκε επίθεση - ακόμη και κουτουλιά - εξύβριση και χτυπήματα με τα χέρια στο στήθος, ο αγώνας διεκόπη, ενώ οι απειλές και οι ύβρεις συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια.

Ο διαιτητής και οι βοηθοί του δεν έφυγαν από το γήπεδο, παρά μόνο συνοδεία αστυνομικών που κλήθηκαν. Κατά τη διάρκεια της δίκης, σήμερα, ο διαιτητής διηγήθηκε όσα συνέβησαν, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι ανέφεραν ότι ο διαιτητής είχε προηγούμενα με την ομάδα του ΠΑΝΟΜ, αφού είχε "σφάξει" την ομάδα και στο προηγούμενο παιχνίδι με το Μοχό. Οι δύο κατηγορούμενοι, πάντως, υποστήριξαν ότι έβρισαν το διαιτητή αλλά δεν τον χτύπησαν.

Στον αρχηγό επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 17 μηνών με 3ετή αναστολή και χρηματική ποινή 500 ευρώ, ενώ στον παίκτη ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου θέλησε να επιβάλλει όρους που σχετίζονται με τη βία στα γήπεδα (μη παρουσία σε αναμετρήσεις των ομάδων), αλλά ενημερώθηκε ότι δε συντρέχει λόγος, καθώς η ομάδα του ΠΑΝΟΜ έχει, πια, διαλυθεί...
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ