2013-03-20 10:30:03
Φωτογραφία για «Σκανάρισμα» σε Ελλάδα και Ισπανία
Το ερυθρόλευκο «σκάνερ» συνεχίζει να τσεκάρει περιπτώσεις παικτών από την Ισπανία και την Ελλάδα. Η δεύτερη ομάδα της Ρεάλ και ο Γιούρι Λοντίγκιν εξακολουθούν είναι υπό σκέψη.

Ο Λοντίγκιν είναι ένα όνομα που έχει προκύψει εδώ και μέρες για τον Ολυμπιακό όπως σας έχουμε αναφέρει. Ο νεαρός διεθνής ταλαντούχος πορτιέρε της Ξάνθης είναι μία περιπτώση που παρακολουθείται από τους ανθρώπους των Πειραιωτών, όπως τόσες άλλες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την ίδια στιγμή όμως η διερεύνηση παικτών από την Ισπανία καλά κρατεί. Η δεύτερη ομάδα της Ρεάλ προσφέρεται για ευκαιρίες μιάς και ο Μίτσελ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον σύλλογο. Άλλωστε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχει διαρρεύσει πως ο Ολυμπιακός ρίχνει και εκεί... ματιές.

Ονόματα όπως εκείνα των Άλεξ, Ντένις Τσερίσεφ, Χουαφράν και Χοσέ Ροντρίγκεθ δεν αφήνουν αδιάφορο τον Ισπανό προπονητή. Στο ρόστερ της Ρεάλ Β υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες, σαν τον Μελίγιας και τον Νάτσο. Φυσικά η Ρεάλ Β δεν είναι η μοναδική στην... λίστα.

Από την Ισπανία η προσοχή του έμπειρου προπονητή έχει στραφεί σε συλλόγους όπως η Ράγιο Βαγιεκάνο, η Χετάφε, η Εσπανιόλ και η Μάλαγα. Βέβαια πέραν της ισπανικής αγοράς βάρος έχει πέσει και στην Πορτογαλία αλλά και την Ιταλία και την Αγγλία.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ