2013-03-20 11:53:23
Φωτογραφία για belfasttelegraph.co.uk : ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΑΡΟΛ
Ο Ρόι Κάρολ έχει ενσωματωθεί εδώ και μερικές ώρες στην εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας και φαίνεται πως αισθάνεται υπέροχα από τη στήριξη που λαμβάνει από τους συμπατριώτες του, αφού πλέον αγωνίζεται ξανά σε υψηλό επίπεδο με τον Ολυμπιακό.

Η Βόρεια Ιρλανδία σε λίγες ημέρες αντιμετωπίζει τη Ρωσία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 και οι συμπατριώτες του φαίνεται να τον έχουν σε μεγάλη υπόληψη, αφού πριν φιλοξενήσουν τις δηλώσεις του ενόψει του δύσκολου αυτού αγώνα, υπάρχουν κάποιοι χαρακτηρισμοί που δείχνουν πόσο πολύ στηρίζονται σε αυτόν.

«Ο γεννημένος στο Φέρμανα τερματοφύλακας ενσωματώθηκε στην ομάδα έχοντας καλή διάθεση, καθώς βοήθησε τον Ολυμπιακό σε έναν ακόμα τίτλο - δύο πρωταθλήματα σε δύο σεζόν για τον Ρόι - και βρίσκεται καθ' οδόν στη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου και συνεπώς του νταμπλ. Ο 35χρονος Κάρολ έχει βρει τον εαυτό του στην ομάδα του και τώρα θέλει να κάνει το ίδιο για την πατρίδα του στους αγώνες με τη Ρωσία την Παρασκευή και με το Ισραήλ την ερχόμενη Τρίτη», γράφει χαρακτηριστικά το κείμενο της ιστοσελίδας belfasttelegraph.co.uk και καταλήγει με τις δηλώσεις του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, που μαζί με τους συμπαίκτες του στοχεύουν να κερδίσουν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Μάικλ Ο' Νιλ.


«Έχω εντυπωσιαστεί με τον Μάικλ από τότε που ανέλαβε την ομάδα και γνωρίζω και άλλους στην ομάδα που νιώθουν όπως εγώ. Γνωρίζω πως δεν έχουμε κερδίσει ακόμα με αυτόν στον πάγκο, αλλά υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα να τα καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ