2013-03-21 15:52:51
Φωτογραφία για Το Διάστημα και τα μυστηριώδη όντα του
Η NASA μπορεί να κάνει ό,τι μπορεί για να το κρύψει, αλλά το Διάστημα φαίνεται πως έχει ζωή! Τα τηλεσκόπια του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) καταγράφουν καθημερινά μυστηριώδη όντα απίστευτα μεγάλων διαστάσεων, τα οποία ζουν και κινούνται σε σημεία που, με τα ανθρώπινα δεδομένα, τίποτε δεν μπορεί να ζήσει!

Το οπτικό υλικό που υποκλέπτεται συχνά από ερασιτέχνες ή επαγγελματίες ερευνητές, δείχνει ημιδιαφανείς οντότητες να… «κολυμπούν» στο απόλυτο κενό και μάλιστα με ρυθμική κίνηση που δείχνει ότι είναι έμβιες και όχι… «διαστημικά σκουπίδια» όπως τα θέλει η NASA.

Το συγκεκριμένο ημιδιαφανές ον που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μοιάζει με ασπόνδυλο πρωτόζωο με πτερύγια. Κάτι, δηλαδή, σαν διαστημικό… καλαμάρι!

Και επειδή οι αμφιβολίες για τη γνησιότητα του υλικού πάντα θα υπάρχουν, η ίδια η NASA –ηθελημένα ή άθελα, παραμένει άγνωστο- δημοσιοποίησε τον σύνδεσμο http://eol.jsc.nasa.gov/sseop/images/ISD/highres/STS105/STS105-703-38_3.JPG  στον οποίο μπορείτε να δείτε αυτό το τεραστίων διαστάσεων διαστημικό… ερπετό! Δείτε και την εικόνα επεξεργασμένη:


Ένα άλλο αντικείμενο που δείχνει όχι φυσικό αλλά τεχνητό, κατασκευασμένο από υψηλή νοημοσύνη, εμφανίζεται στο παρακάτω βίντεο από τις κάμερες τηλεσκοπίων που «σημαδεύουν» τον ISS. Όσο κι αν είναι πιθανό να πρόκειται για μια αντανάκλαση, ίσως κάποιου κοντινού δορυφόρου, την ίδια ώρα καταγράφονται φωτεινά αντικείμενα άγνωστης προέλευσης να περνούν δίπλα από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό με ασύλληπτες ταχύτητες.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων ένα ακόμη μυστηριώδες πλάσμα εξαιρετικά μεγάλου μήκους, το οποίο συνοδεύεται από πάρα πολλά μικρότερα με σφαιρικό σχήμα τα οποία πάλλονται.

Οι εικόνες από το 7’39’’ του υλικού και μετά, είναι εντυπωσιακές. Μπροστά στο φακό περνούν εκατοντάδες άγνωστης υφής φωτεινά αντικείμενα με  ταχύτητες που δεν τις χωράει ο ανθρώπινος νους!

Τι είναι, λοιπόν, αυτά τα μυστηριώδη όντα; Έχουν ζωή και λογική; Είναι επικίνδυνα ή όχι; Από πού προέρχονται; Και ποιος είναι ο σκοπός της ύπαρξής τους; Σε αυτά τα ερωτήματα –και σε μερικά… εκατομμύρια ακόμη!- οφείλει να απαντήσει η NASA. Όμως, εξακολουθεί να κρατά την ίδια πεισματική στάση εκκωφαντικής σιγής!
ΠΗΓΗ
aneksigita-fainomena
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ