2013-04-01 13:06:05
Φωτογραφία για ΡΥΘΜΟΣ, ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ... ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Την επιστροφή του στις πειστικές εμφανίσεις και τις εμφατικές νίκες θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός, που φιλοξενεί το Ρέθυμνο (19.00 - ΕΤ-1) στο κεκλεισμένων, λόγω τιμωρίας, θυρών ΣΕΦ, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 22η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, που προέρχονται από την δύσκολη όσο και αγχωτική εκτός έδρας νίκη επί της Φενέρμπαχτσε καλούνται να επανέλθουν στις θετικές εμφανίσεις, αλλά και τις ευρείες νίκες απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Περιφέρειας και ενόψει Χίμκι να κάνουν μια πολύ δυνατή προπόνηση για τον αγώνα ζωής και θανάτου που θα δώσουν για τη συνέχειά τους στην Ευρωλίγκα.

Στο συγκερκιμένο ματς οι ερυθρόλευκοι θα εκτίσουν την τρίτη από τις τέσσερις συνολικά αγωνιστικές του αποκλεισμού της έδρας τους.

Το ζητούμενο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, είναι να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και να επιβάλλουν τον γρήγορο ρυθμό τους, ώστε να επιβεβαιώσουν τη σαφή ανωτερότητά τους και να φτάσουν σε μία εμφατική νίκη, η οποία θα τους αυξήσει τον δείκτη αυτοπεποίθησης εν όψει του κομβικού αγώνα τη Πέμπτης κόντρα στην Χίμκι, που θα κρίνει την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.


Οι πρωταθλητές θέλουν και θα επιδιώξουν να ενεργοποιήσουν την καλή τους άμυνα και σε διάρκεια απέναντι στους Ρεθυμνιώτες, να ελέγξουν τον γρήγορο ρυθμό που έχουν στα παιχνίδια τους αλλά και τα απανωτά τρίποντα που σουτάρουν, δουλεύοντας έτσι εν μέρει για τον επικείμενο «τελικό» με την Χίμκι, χωρίς πάντως να έχουν το μυαλό τους εκεί, γιατί, όπως προειδοποίησε και ο Μίλαν Τόμιτς, οι… παγίδες ελλοχεύουν.

Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται το γεγονός ότι οι Πρίντεζης, Πάουελ και Άντιτς έχουν επανέλθει μετά τους τραυματισμούς τους, απλά, όπως φάνηκε και στην Κωνσταντινούπολη, χρειάζονται να βρουν και αυτοί τον ρυθμό τους. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πάρει μαζί του στη 12άδα του αγώνα τον Δημήτρη Κατσίβελη καθώς ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1, ενώ πλην του Λιθουανού γκαρντ, εκτός αποστολής θα είναι και ο νεαρός σέντερ Γιώργος Γεωργάκης καθώς επίσης και οι τραυματίες Δημήτρης Μαυροειδής και Βαγγέλης Μάντζαρης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ