2013-04-02 00:03:43
Φωτογραφία για ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΖΑ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ!
Την επίθεση οπαδού της ΑΕΚ γνώρισε η Αρετή Τέζα. Ένας ανεγκέφαλος χτύπησε την πασαδόρο του Ολυμπιακού με κλωτσιά, η οποία πήγε στο νοσοκομείο και ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Τη χαρά των κοριτσιών του Ολυμπιακού για τη νίκη επί της ΑΕΚ, χάλασε ένας ανεγκέφαλος με τη λήξη της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" και ενώ οι ομάδες αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια, ένας άνανδρος χτύπησε με κλωτσιά την Αρετή Τέζα. Ο δράστης γνώρισε αμέσως την επίθεση των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι και τον έβγαλαν εκτός γηπέδου, όμως το κακό το είχε κάνει ήδη.

Όσον αφορά την πασαδόρο των ερυθρόλευκων πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό. Αξίζει να αναφέρουμε πως η αστυνομία ήταν εντελώς απούσα, ενώ δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ζητήσει την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον της ΑΕΚ.

«Είναι ανεπίτρεπτο και άνανδρο»

Σε δηλώσεις της στο "gazzetta.gr" η έμπειρη πασαδόρος, αφού ξεπέρασε το σοκ της επίθεσης, ανέφερε: «Τι να πω για την επίθεση. Αυτό το γεγονός το θεωρώ ανεπίπτρεπτο και άνανδρο. Όσον αφορά το ματς που είναι και το πιο σημαντικό, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε τόσο γιατί ακόμα είμαστε 2-1 πίσω. Αν παίζουμε όμως ομαδικά όπως σήμερα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ