2013-04-06 11:46:21
Φωτογραφία για ΟΖΕΡΧΟΥΝ : ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Σκληρή κριτική στους παίκτες της Αναντολού Εφές άσκησε ο τζένεραλ μάνατζερ της Αναντολού Εφές για να τους αφυπνίσει μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στους παίκτες της Αναντολού Εφές εν όψει των προημιτελικών με τον Ολυμπιακό ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ενγκίν Οζερούν. Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, με αποκορύφωμα τη χθεσινή συντριβή από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (86-66), τόνισε πως αν δεν αλλάξουν πρόσωπο δεν έχουν τύχη απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση και ειδικά οι πολύ καλοί μας παίκτες δεν πάλεψαν. Αν εξαιρέσουμε τον Μπαλμπάι, η ομάδα δεν πρόβαλε αντίσταση. Πέρα από την επίθεση, πρέπει να δείχνουμε διάθεση και στην άμυνα. Χάσαμε ένα ακόμη παιχνίδι έχοντας κακή εικόνα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Πρέπει να σοβαρευτούμε εν όψει της σειράς των αγώνων με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια στην Αθήνα και αν παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο μας. Φαβορί είναι η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά θα παλέψουμε για να προκριθούμε στο Final 4. Μόνο αν ανεβάσουμε την απόδοσή μας σε άμυνα και επίθεση θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό και να φτάσουμε στο Λονδίνο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ