2024-09-06 17:00:03
Φωτογραφία για Από τον ALPHA στον ΑΝΤ1. Ποιο πρόσωπο παίρνει μεταγραφή;

Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου στο tinasmess:

 Έναν μήνα πριν αποχαιρετούσε τους συνεργάτες της για να συνταξιοδοτηθεί και σήμερα ετοιμάζεται να γνωρίσει τους καινούριους συναδέλφους της στο νέο κανάλι που πιάνει δουλειά. Πρόκειται για μεταγραφή σοκ.

Τελικά οι φήμες δεν ήταν φήμες φαίνεται πως ήταν γεγονός. Ο λόγος για την πρώην Διευθύντρια Ειδήσεων του ALPHA που στα τέλη της σεζόν ανακοίνωσε στα στελέχη του ALPHA την απόφασή της να βγει στην σύνταξη μετά από 30 και βάλε χρόνια στην δημοσιογραφία.

Φυσικά, οι φήμες έλεγαν ότι η Αρτεμις Δήμου έκανε ραντεβού το προηγούμενο διάστημα με άλλα κανάλια μεταξύ αυτών ο ΣΚΑΪ αλλά και ο ΑΝΤ1 εκνευρισμένη με το κανάλι της για το γεγονός ότι αφαιρέθηκε από τη δικαιοδοσία της ο έλεγχος των βίντεο που ανεβαίνουν στο tik tok. Η ίδια φυσικά διέψευδε κατηγορηματικά την είδηση.

Ωστόσο, οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι η κα Δήμου έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 για να πάρει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων που προτού φύγει ο Κωστής Τσιακανίκας κατείχε ο Αγγελος Πετρόπουλος.

Ωστόσο, το κανάλι αποφάσισε να καλύψει με νέα πρόσωπα και τις δυο θέσεις, από τη στιγμή που τέλη Ιουνίου ο τελευταίος αποχαιρέτησε. Ετσι, αφενός τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων που κατείχε ο Κωστής Τσιακανίκας προτού φύγει για τον ΣΚΑΪ και στη συνέχεια ανέλαβε ο Αγγελος Πετρόπουλος μαζί με αυτή του γενικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος που ήταν μέχρι πρότινος Διευθυντή Σύνταξης.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ο οποίος εργάζεται πολlά χρόνια στο κανάλι και έχει άριστη συνεργασία με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάτι που αποτέλεσε και απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτόν που θα αναλάμβανε. Αφετέρου τη θέση της Γενικής Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης αναλαμβάνει η Αρτεμις Δήμου, η οποία και έδωσε τα χέρια με τον Θοδωρή Κυριακού και οσονούπω αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ