2013-04-09 01:47:04
Φωτογραφία για Η απάντηση της Τζένης Χειλουδάκη για την απόσυρση του διαφημιστικού σποτ Που πάει το αγόρι
"Φωτιές" άναψε η απόσυρση του τηλεοπτικού σποτ με τον "gay" οδηγό νταλίκας Δείτε το σποτ:

Μετά από έντονες αντιδράσεις της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ), η τηλεοπτική διαφήμιση «Πού πάει το αγόρι» αποσύρθηκε πριν από την επίσημη συζήτηση καταγγελίας στο Συμβούλιο Ελέγχου επικοινωνίας.

H αντίδραση αυτή για τους περισσότερους, δείχνει πως η ΟΦΑΕ δε διαθέτει καθόλου χιούμορ, ενώ όπως φαίνεται λειτουργεί με αντιλήψεις άλλων εποχών, μιας κοινωνίας σκληροπυρηνικής που ευνοούσε τα φαινόμενα ρατσισμού και κοινωνικού αποκλεισμού.

Και μπορεί η έλλειψη χιούμορ να μην είναι καταδικαστέα, είναι όμως καταδικαστέα η ακραία στάση της να θεωρεί "βάναυση προσβολή" προς τον κλάδο των αυτοκινητιστών, ένα ομοφυλόφιλο αυτοκινητιστή σε ένα διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ χιουμοριστικού περιεχομένου και να αναφέρει πως η διαφήμιση "υβρίζει, προσβάλλει, συκοφαντεί, προκαλεί, ντροπιάζει και εξευτελίζει αναίτια έναν ολόκληρο κλάδο δεκάδων χιλιάδων συνεπών και έντιμων βιοπαλαιστών που αγωνίζονται νύχτα και μέρα...".


Την εποχή που η κοινωνία δίνει τη μάχη της κατά του ρατσισμού, την εποχή που η Αμερική πανηγυρίζει για τους γάμους των ομοφυλοφίλων, κάποιοι θίγονται, γκετοποιούν, καταδικάζουν και θεωρούν παράδειγμα προς αποφυγή τους ανθρώπους, με βάση τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις!

Τα ερωτήματα που εγείρει η ακραία αυτή στάση είναι πολλά και ίσως πλέον είναι θέμα φορέων υπέρ της Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των αντιρατσιστικών κινημάτων.

Τι είπε η Τζένη Χειλουδάκη

Αποστομωτική και ανατρεπτική ήταν και η τοποθέτηση της Τζένης Χειλουδάκη για το θέμα. Όπως δήλωσε στο vivanews.gr η γνωστή Τζένη, χάρηκε που αποσύρθηκε η διαφήμιση"...γιατί αυτοί που ευτελίζονταν ήταν οι ομοφυλόφιλοι και όχι οι αυτοκινητιστές" !

Άραγε τώρα που ο "ομοφυλόφιλος οδηγός" αντικαταστάθηκε με "δράκουλα οδηγό" στο νέο σποτ που αντικατέστησε το επίμαχο, θα προκληθούν αντιδράσεις, ή ο νέος ρόλος δε θα θεωρηθεί προσβλητικός και συκοφαντικός;

Δείτε το νέο σποτ:
vivanews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ