2013-04-09 21:22:28
Φωτογραφία για ΤΟΥΝΤΣΕΡΙ : ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ EUROLEAGUE Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στην αξία και την ποιότητα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κερέμ Τουντσερί, ο οποίος δεν παρέλειψε να κάνει εκτενέστατη αναφορά στους παθιασμένους οπαδούς των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Η τουρκική ομάδα μπορεί να έρχεται στο ΣΕΦ με στόχο να παλέψει για να κάνει το break, όμως θα κληθεί να παίξει σε μια... κόλαση!

Ο Τούρκος γκαρντ μιλώντας στη «Marca» μετά το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Top-16 της Ευρωλίγκας, υπήρξε ξεκάθαρος αναφερόμενος στην ποιότητα του Ολυμπιακού.

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που ακολουθεί. Παίξαμε πολύ άσχημα, με τον κόσμο να δημιουργεί πολύ δυνατή ατμόσφαιρα για τη Ρεάλ» τόνισε ο έμπειρος γκαρντ για να συμπληρώσει:

«Είμαστε πολύ ασταθείς στην αποδοσή μας εκτός έδρας, αλλά μπροστά στον κόσμο μας παίζουμε πολύ καλά. Το ‘κλειδί’ είναι να πάρουμε μια νίκη στην Αθήνα και να τελειώσουμε μετά τη σειρά στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος αντίπαλος. Οι οπαδοί τους είναι οι πιο παθιασμένοι στην Euroleague. Έπαιξα με τη Ρεάλ μερικά δύσκολα παιχνίδια εκεί. Ελπίζω ότι η ομάδα θα παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο και θα πάρουμε ένα από τα δύο πρώτα ματς και μετά να πάρουμε το εισιτήριο για το Final 4 του Λονδίνου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ