2013-04-12 05:13:01
Φωτογραφία για Η... Γκάγκα συναντά τη Ριάνα και τον Μάικλ Τζάκσον
Το τηλεοπτικό σόου «Your Face Sounds Familiar» έρχεται στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τον ΑΝΤ1 στις 14 του μήνα, με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπεκατώρου.

Πρόκειται για ένα σόου που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε Κίνα, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Τουρκία, Χιλή, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Λιθουανία, Εσθονία, Βιετνάμ, ενώ το καλοκαίρι θα προβληθεί σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.Το συγκεκριμένο φορμά φέρνει τους θρύλους της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής πάνω στην ίδια σκηνή. Eτσι, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, μπορεί να δούμε τη Λέιντι Γκάγκα, τη Ριάνα, τον Μάικλ Τζάκσον, τον Φρέντι Μέρκιουρι και πολλούς ακόμα σταρ να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο.

Πιο συγκεκριμένα, το «Face» αποτελείται από 12 λάιβ, στα οποία οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το σταίλινγκ, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά έναν διαφορετικό σούπερ σταρ. Στο «Your Face Sounds Familiar» θα διαγωνιστούν 10 γνωστοί καλλιτέχνες: η Θωμαή Απέργη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κρυσταλλία, η Αντα Λιβιτσάνου, η Μαντώ, ο Θανάσης Αλευράς, ο Νίκος Γκάνος, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Κρατερός Κατσούλης και ο Κώστας Μαρτάκης.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ