2013-04-15 00:31:00
Φωτογραφία για Νύχτα Ντροπής (Vids)
Δεν είναι το αυτογκόλ στο 80φεύγα δεν είναι ότι είμαστε σχεδόν με τα δύο πόδια στη Β' είναι πως μερικοί το είχαν σχεδιάσει το να κάνουν τσαμπουκά και μάλιστα άγριο... κάποιοι "μάγκες" ψαχνόντουσαν πολύ άσχημα όταν μάλιστα ξαφνικά κάποιο "καλόπαιδο" αφού πήγε να αρπάξει τον παίκτη του Πανθρακικού στο κόρνερ (οι σεκιούριτι πραγματικά δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε στα ελληνικά γήπεδα ), δευτερόλεπτα αργότερα άρπαξε από την φανέλα τον Μητρόπουλο και ύστερα από μερικά "Γαλλικά" παρενέβησαν - μπράβοοοο!!! - οι σεκιούριτι και τον απομάκρυναν.

Δεν είναι δυνατόν εφιάλτη βλέπω... κάποιος να με ξυπνήσει ρε παιδιά Το μόνο θετικό είναι ότι οι περισσότεροι διαφωνούσαν με αυτό που έβλεπαν δηλαδή ρε μεγάλε θέλει 10 λεπτά και βάλε για να λήξη το παιχνίδι και εσύ πας και βρίζεις τον δικό σου παίχτη;;; Εσύ που το κάνεις αυτό, αγαπάς περισσότερο την ΑΕΚ; Γαμώ τους κάφρους όλου του κόσμου. Μπράβο μαλάκες!!!


Ένας μάλιστα προπηλάκιζε, μούτζωνε έναν κύριο, ο οποίος θα μπορούσε να ήταν πατέρας του, ο λόγος; Πολύ απλά γιατί του έλεγε να πάει να κάτσει στη θέση του για να ξεκινήσει επιτέλους  ο αγώνας. Το αποκορύφωμα της μαλακίας -το έβλεπα να έρχεται- ήταν όταν τα καλόπαιδα μας κατέβαιναν από τη 1 και 35 -όχι για να φύγουν- λες και περίμεναν να γίνει η μαλακία... και τελικά... έγινε! Αυτογκόλ ο Μπουγαίδης και όλοι Ντου!  Το κερασάκι στη τούρτα είναι το ξύλο στον Πετρόπουλο και στον Μητρόπουλο στο τέλος.

Δεν θέλω να ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά, είναι μια θλιβερή νύχτα για την ΑΕΚ και για όλους τους ΑΕΚτζήδες του κόσμου. Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Είπα να μη γράψω τίποτα αλλά Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, από την αρχή και οι δύο ομάδες κατάφεραν να αλληλοεξοντωθούν επιθετικά με την ΑΕΚ να έχει μια φλύαρη υπεροχή που πραγματικά σου έσπαγε τα νεύρα, καμία κίνηση καμία φαντασία, λες και είχαν καταπιεί τσιμέντα. Στο δεύτερο μέρος τα πρώτα δέκα λεπτά ήταν και τα καλύτερα αφού έδειξαν οι παίχτες πως μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά και ήξεραν τι ζητούσαν στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι εκεί όμως, τόσο άντεξαν, μετά έμειναν από ανάσες, ανούσιες πάσες στον άξονα με τον Γκερέιρο τελικά να μην έχει βραζιλιάνικο αίμα να παίζει κάτι σαν... ελεύθερος αλλά στα τρία μέτρα να μη βγάζει μία πάσα.

Γενικότερα αν θέλεις παιχνίδι ουσίας θέλεις κέντρο και εκεί δεν καλύφθηκαν τα κενά τελικά αν και ο Δέλλας προσπάθησε να δώσει κάποιες ανάσες αφού έβγαλε τον Φέτση και έβαλε τον Ρίκκα ελπίζοντας να λειτουργήσουν κάπως(;;;) καλύτερα τα πράγματα  αλλά η ΑΕΚ  συνέχισε να έχει τεράστιο πρόβλημα καθώς ήταν μόνιμα καθυστερημένη μπροστά ενώ ο Πετρόπουλος πήγαινε πάντα πίσω από τους αντιπάλους και δεν ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να του δώσουν την μπάλα. Τέλος, κατά τη γνώμη μου και από τις δύο ομάδες δεν ξεχώρισε κανένας ποδοσφαιριστής αν έληγε κανονικά το παιχνίδι και το τελικό σκορ ήταν 0-0 ίσως από την ΑΕΚ να έλεγα (λέω ΙΣΩΣ) τον Αραμπατζή που στο πρώτο μέρος έκανε μία πολύ καλή απόκρουση και για τον Πανθρακικό ο Κουτσόπουλος ότι πήγαινε ψηλά το κατέβαζε.

Και για την ιστορία οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Δέλλας): Αραμπατζής, Βλάχος, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Τσουμάγκας, Φέτσης (67’ Ρίκκα), Μητρόπουλος, Γκερέιρο, Ανάκογλου (83’ Καραλής), Φούντας, Πετρόπουλος

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Καστελάν, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (52’ Μίνγκας), Λουσέρο, Παπαδόπουλος

Το βίντεο της ντροπής:

Ασυμβίβαστος - Goal24news goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ