2013-04-15 15:31:06
Φωτογραφία για Bάνα Μπάρμπα: Δεν μπορώ να ξεχάσω το πόσο με ποδοπάτησαν όταν ήμουν κοριτσάκι
Η ηθοποιός μοιράζεται με την εφημερίδα Real Life μερικά από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της ζωής της, τα οποία έχει γράψει ήδη με λεπτομέρειες στο βιβλίο της "Αθήνα-Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα", που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Μπορεί το βιβλίο της Βάνας Μπάρμπα "Αθήνα-Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα" να κυκλοφορήσει στα ελληνικά βιβλιοπωλεία τον Ιούνιο, όμως η ηθοποιός μας δίνε μια γεύση από το περιεχόμενό του λίγο νωρίτερα.

"Το βιβλίο μου δεν θα το χαρακτήριζα αυτοβιογραφία αλλά ένα οδοιπορικό ζωής" λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στην Real life και ξεκαθαρίζει: "Η ζωή μου δεν είναι προς πώληση. Έτυχε να κάνω μια ζωή που να μοιάζει λίγο με της Σταχτοπούτας… και θέλω να πω την αλήθεια, ότι πίσω απ’όλη αυτήν την αστερόσκονη, υπάρχει πολλή προδοσία".

"Δεν είπα ποτέ ότι είμαι η καινούρια Μελίνα ούτε η Έλλη Λαμπέτη. Ήμουν ένα όμορφο κορίτσι που πολεμήθηκε γι'αυτό"


Η Βάνα Μπάρμπα παραδέχεται ότι η ομορφιά της έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή, τα πιστεύω και την ψυχολογία της: "Θεωρούσα ότι η ομορφιά μου ήταν όλη μου η ύπαρξη, αλλά δεν ήταν ποτέ αυτό που ήθελα, δεν γέμισε ποτέ η καρδιά μου. Δεν ήθελα να είμαι το sex symbol αλλά μια γυναίκα ποθητή", λέει και συνεχίζει" Νόμιζα ότι με την ύπαρξη μου θα πέσουν όλη να με προσκυνούν. Είχα έπαρση. Θεωρούσα ότι είμαι πριγκίπισσα και έπρεπε οι άλλοι να υποκλίνονται. Δεν είναι έτσι όμως κι έφαγα τα μούτρα μου. Έχασα σπουδαίες σχέσεις".

Φυσικά, μέσα από το βιβλίο της εκφράζει και το μεγάλο παράπονό της σε όσους την πλήγωσαν στο παρελθόν. "Έρχομαι ενώπιος ενωπίω με εμένα. Τα λάθη είναι δικά μου, δεν τα χρεώνω σε κανέναν. Δεν μπορώ να ξεχάσω όμως το πόσο με ποδοπάτησαν, όταν, κοριτσάκι εγώ, με την ομορφιά μου και τα νιάτα μου έκανα περήφανη την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο έχοντας κερδίσει ένα Όσκαρ εδώ, με το που γύρισα , μου έσκαψαν ένα λάκκο για να με θάψουν μέσα... Δεν είπα ποτέ ότι είμαι η καινούρια Μελίνα ούτε η Έλλη Λαμπέτη. Ήμουν ένα όμορφο κορίτσι που πολεμήθηκε γι'αυτό".

Μιλώντας για την κόρη της, Φαίδρα, η ηθοποιός δεν κρύβει το πόσο σημαντική είναι στη ζωή της: "Την Ιθάκη μου εγώ τη βρήκα στη Φαίδρα. Δεν είμαι η Βάνα που ήμουνα. Όταν γέννησε την κόρη της, ένιωσα πως συνάντησα το Θεό. Αν και γεμάτη από έρωτες, αυτό που δεν είχα νιώσει ποτέ ήταν η αγάπη. Και αυτό το ένιωσα μόνο για την κόρη μου".

Πηγή: Real Life
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ