2013-04-15 20:41:58
Φωτογραφία για ΣΩΤΗΡΧΟΣ : ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ...
Ο προπονητής του νταμπλ, Τέλης Σωτήρχος, μίλησε στο "Sport24.gr" για το θρίαμβο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως η ομάδα πέρασε από Συμπληγάδες, αλλά με τη στήριξη της διοίκησης, τα κατάφερε.

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Σαντορίνη ήταν αδιαμφισβήτητα ο Τέλης Σωτήρχος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τις παίκτριές του να κατακτούν και το Κύπελλο, ολοκληρώνοντας μία θριαμβευτική χρονιά, που κύλησε δύσκολα για τις "ερυθρόλευκες", αλλά κυρίως για τον ίδιο.

Η κριτική που είχε δεχθεί, τόσο αυτός όσο και ολόκληρη η ομάδα, ήταν σκληρή, με αποτέλεσμα να αισθάνεται πλέον απόλυτα δικαιωμένος για τις απαντήσεις που έδωσε, πρώτα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με μειονέκτημα έδρας κόντρα στην ΑΕΚ, κι έπειτα με μία κατάθεση ψυχής στον τελικό Κυπέλλου, και πάλι με αντίπαλες τις "κιτρινόμαυρες".

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, τονίζοντας πως η στήριξη της διοίκησης έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην επιτυχία της ομάδας.


Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τέλη Σωτήρχου:

Μετά την πολύ έντονη κριτική που είχατε δεχθεί, πόσο δύσκολο ήταν για την ομάδα να βρει τις δυνάμεις και την ψυχολογία και να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του νταμπλ;

"Δικαιωθήκαμε σε αυτό που πιστέψαμε. Το πιστέψαμε από την αρχή, από το καλοκαίρι, όταν φτιάχτηκε η ομάδα. Είπαμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά, μπορεί να παίξει στα ίσα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αφού περάσαμε από Συμπληγάδες, η διοίκηση την πίστεψε αυτήν την ομάδα, πίστεψε εμένα και μας στήριξε. Νομίζω πως δικαιωθήκαμε, δικαιώσαμε τη διοίκηση, που φέραμε το πρώτο νταμπλ στο λιμάνι".

Πού θα θέλατε να αφιερώσετε το νταμπλ;

"Το αφιερώνω στις παίκτριες, στη διοίκηση και στους φιλάθλους μας, που τόσο πολύ δίψαγαν γι' αυτούς τους τίτλους".

Ποιος είναι ο στόχος για την επόμενη μέρα;

"Αυτήν τη στιγμή φτάσαμε στην κορυφή. Ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να σταθεροποιηθούμε στην κορυφή, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι με την αρωγή της διοίκησης, μπορούμε να το κάνουμε".

Τι θα θέλατε να πείτε στις παίκτριές σας;

"Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια και πιστεύω ότι το μέλλον τους ανήκει".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ