2013-04-15 20:54:03
Φωτογραφία για Δηλώσεις του Προέδρου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και Βουλευτή Β' Αθήνας κ. Γιάννη Δημαρά
από το Γραφείο Τύπου

Η κρίση και οι επιπτώσεις της στην επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη στην περιοχή του Κιλκίς ήταν το αντικείμενο ενημέρωσης της... διοίκησης του Επιμελητηρίου προς τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και Βουλευτή Β’ Αθήνας κ. Γιάννη Δημαρά και τον Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Γαβριήλ Αβραμίδη. Ο κ. Δημαράς εξήρε την προτροπή του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Παύλου Τοκανίδη για την ευρύτερη κινητοποίηση των δυνάμεων της κοινωνίας με σκοπό την ενίσχυση της παραγωγής και την ανάπτυξη.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, στάθηκε ιδιαίτερα στην αγωνία των πολιτών για την ανακολουθία και την αναξιοπιστία της κυβέρνησης, αλλά και στην επίθεση κατά του Ελληνισμού και των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, η υπεράσπιση των οποίων, όπως τόνισε, πρέπει να αποτελεί πρωτεύον μέλημα όλων.

Ο κ. Δημαράς επισήμανε ότι στην πορεία προς τις εκλογές οι συνεργασίες θα είναι πλέον δεδομένες, καθώς έχουμε περάσει σε πολυκομματικές κυβερνήσεις, βάσει και του εκλογικού νόμου. Επίσης, υπογράμμισε, για μια ακόμη φορά, την πεποίθησή του για την ανάγκη ενός αντιμνημονιακού τόξου βάσει προγραμματικών συμφωνιών.


Σχολιάζοντας τη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα πως τα θέματα με την τρόικα επιλύθηκαν, ο κ. Δημαράς αναρωτήθηκε ποια θέματα και με ποιο τρόπο επιλύθηκαν.

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης κ. Γαβριήλ Αβραμίδη και μέλη της γραμματείας ΚΟΕΣ, είχε, χθες, το απόγευμα, συναντήσεις με κοινωνικούς φορείς στην Ξάνθη και με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
AskAssistant: Cydia tweak free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
AskAssistant: Cydia tweak free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ