2013-04-15 20:52:58
Φωτογραφία για Η έκπληξη της Irina Shayk όταν τη ρώτησαν για τον Ronaldo
Η Irina Shayk μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou» για τη σχέση της με τον Christian Ronaldo, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο club restaurant «Ακρωτήρι».

Για την επίσκεψή της στην Ελλάδα, το 27χρονο top model είπε: «Περνάω τέλεια, έχει υπέροχο καιρό και το να βρίσκεσαι στην Ελλάδα είναι μόνο ευχαρίστηση. Είναι μια όμορφη χώρα, με πλούσιο πολιτισμό και υπέροχα μέρη» και συνέχισε λέγοντας: «Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Αθήνα, αλλά είχα έρθει πριν δυο χρόνια για διακοπές στα νησιά και το ευχαριστήθηκα. Θεωρώ πως είναι το πιο όμορφο μέρος για διακοπές».

Όταν η Irina ρωτήθηκε πώς αισθάνεται που ο σύντροφός της, Christian Ronaldo, είναι ένας αστέρας του ποδοσφαίρου, απάντησε με χιούμορ: «Μα κι εγώ είμαι μια μεγάλη σταρ!, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: "Νιώθω υπέροχα για αυτόν".

Όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει όσα γράφονται κατά καιρούς σχετικά με αυτή, απάντησε: «Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, προσπαθώ να επικεντρώνομαι στα βιβλία και, γι' αυτό, δεν έχω χρόνο να διαβάζω περιοδικά. Αν κάνεις μια τέτοια δουλειά, πρέπει να είσαι θετικός, πολλοί άνθρωποι σε ζηλεύουν και θέλουν να σε μειώσουν».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
AskAssistant: Cydia tweak free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
AskAssistant: Cydia tweak free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ