2013-04-26 00:57:56
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΗΝ... ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η ΦΕΝΕΡ *ΒΙΝΤΕΟ*
Το κλάμα του Κριστιάν για το χαμένο πέναλτι στο πρώτο μέρος, έδωσε τη θέση του στους πανηγυρισμούς στο φινάλε για την Φενερμπαχτσέ που επικράτησε 1-0 της Μπενφίκα στον πρώτο ημιτελικό του Europa League.

Η Φενέρ ήταν η ομάδα που το ήθελε περισσότερο και τελικά πήρε τη νίκη 1-0 μέσα στην έδρα της απέναντι στην Μπενφίκα.

Οι Τούρκοι μέσα σε ένα παιχνίδι έκαναν τη… διαδρομή από το κλάμα του Κριστιάν για το χαμένο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, στα πανηγύρια στο τέλος του αγώνα για το πρώτο βήμα προς τον τελικό του Europa League στο Άμστερνταμ.

Από την άλλη οι «αετοί», που ήταν αήττητοι για 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πέρα από μία φάση με τον Γκαϊτάν να σημαδεύει το δοκάρι, δεν… έπεισαν με την γενικότερη απόδοσή τους.

Επόμενο ραντεβού για τις δύο ομάδες σε μία εβδομάδα στο "Ντα Λουζ" της Λισσαβόνας, όπου θα ξεκαθαρίσει ποια θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Φενερμπαχτσέ (Αϊκούτ Κοτσαμάν): Βολκάν, Κορκμάζ, Γιόμπο, Ζίγκλερ, Γκονούλ, Τοπάλ, Μεϊρέλες (64’ Ουκάν), Κρίστιαν (86’ Σεντούρκ), Σο (86’ Κράσιτς), Κάουτ, Γουεμπό

Στον πάγκο: Γκουνόκ, Ιρτεγκούν, Σαχίν, Τοπούζ

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζέσους): Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Γκαράι, Ζαρντέλ, Αϊμάρ (46’ Γκαϊτάν), Μάτιτς, Γκόμεζ, Καρντόζο, Τζον (64’ Ροντρίγκο), Σάλβιο, Μελγαρέχο

Στον πάγκο: Λόπες, Ρόντερικ, Μάρτινς, Ουρέτα, Λίμα
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ