2013-05-01 16:30:14
Φωτογραφία για ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!
Στο board της Ευρωλίγκας ο Μπερτομέου ρώτησε για την ποινή του Παναθηναϊκού και η απάντηση των συμμετοχόντων είχε μεγάλο ενδιαφέρον Το... μέτωπο που έχει ανοίξει με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την Euroleague έχει έντονο παρασκήνιο, όπως αποκαλύπτει η στήλη του "Sportdog.gr" "Pick n' Scroll"... Στο περίφημο board που έγινε δεν συμμετείχαν μόνο ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ, όπως βγήκε αρχικά λανθασμένα προς τα έξω, αλλά επτά ομάδες και τρεις λίγκες! Η Ευρωλίγκα έκανε λοιπόν την κίνησή της και περιμένει την απάντηση του Παναθηναϊκού...

Στο board έδωσαν το παρών οι Μπαρτσελόνα, Κάχα Λαμποράλ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εφές Πίλσεν, Σιένα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ολυμπιακός και η ιταλική, η γερμανική και η γαλλική λίγκα. Ο Μπερτομέου απηύθυνε ερώτημα για την ποινή στον Παναθηναικό και για το αν η Ευρωλίγκα θα πρέπει να πάρει νέα μέτρα για να ελέγχει πειθαρχικά τις ομάδες.

Οι παρευρισκόμενοι λοιπόν απάντησαν ότι τα φαινόμενα αυτά δεν πρέπει να γίνουν ξανά και υποστήριξαν ότι στο επόμενο board πρέπει να γίνει εισήγηση και για άλλα άρθρα στον κανονισμό, έτσι ώστε να προβλέπονται πιο αυστηρές ποινές, οι οποίος θα προσδιορίζονται επακριβώς σε κάθε γεγονός
. Κάποιος, μάλιστα, έκανε παραλληλισμό με το Χέιζελ, ενώ κάποιος άλλος ρώτησε για το πόσες ομάδες έχουν τιμωρημένη έδρα στην Ελλάδα. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι και Πανιώνιος αγωνίζονται κεκλεισμένων των θυρών και έτσι όλοι συμφώνησαν τον Ιούλιο, στο επόμενο board, να μπουν νέα άρθρα στο πειθαρχικό δίκαιο και να αποφασιστεί πώς θα αποτραπούν ανάλογα κρούσματα.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κατέληξαν να ζητήσουν, ως Euroleague, δημόσια δήλωση από τον Παναθηναϊκό ότι καταδικάζει και ανησυχεί για όσα συνέβησαν στη σειρά των αγώνων με τη Μπαρτσελόνα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ