2013-05-01 16:31:03
Φωτογραφία για Συνελήφθη ληστής στην Αιτωλοακαρνανία
Αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου συνέλαβαν έναν Έλληνα, ηλικίας 38 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει διαπράξει ένοπλη ληστεία, που σημειώθηκε πριν, περίπου, πέντε μήνες σε βάρος ηλικιωμένων στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας στο Μεσολόγγι, μετά από μεθοδική και αστυνομική έρευνα.

Για την υπόθεση είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 38χρονου και ενός 30χρονου ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου στο Μεσολόγγι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Μετά την άσκηση δίωξης για την υπόθεση, ανακριτής Μεσολογίου, στον οποίο διαβιβάστηκε η δικογραφία, είχε εκδόσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 38χρονου.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία στις 11-12-2012 το απόγευμα ο 38χρονος μαζί με ένα ακόμα άτομο, που αναζητείται από τις αρχές, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένων στη Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας, όπου με την απειλή κυνηγετικού όπλου τους οδήγησαν στο ημιυπόγειο του σπιτιού, αφαιρώντας τους το χρηματικό πόσο των 11.500 ευρώ, δυο βιβλιάρια καταθέσεων και ένα χρυσό σταυρό.


Έπειτα, οι δράστες μετέβησαν στο ενεχυροδανειστήριο του 30χρονου στο Μεσολόγγι όπου πούλησαν το χρυσό σταυρό, που μόλις είχαν αφαιρέσει, χωρίς η συναλλαγή να καταγραφεί από τον ενεχυροδανειστή στο σχετικό βιβλίο της επιχείρησης.

Σημειώνεται, ότι ο 38χρονος συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

directnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ