2013-05-03 00:22:16
Φωτογραφία για Τ.K.D - Πανευρωπαικοί αγώνες: Μπράβο σας μας κάνετε υπερήφανους
Η πέμπτη, στην σειρά, μέρα των αγώνων στο Bled της Σλοβενίας μας επιφύλασσε ευχάριστες εκπλήξεις και αρκετά μετάλλια. Κατά την διάρκεια της ημέρας, διεξήχθησαν πολλοί αγώνες, και μέσα σε αυτούς και τα αγωνίσματα των ΤΕΣΤ ΔΥΝΑΜΗΣ Λόγο της επικινδυνότητας αυτού του είδους των αγωνισμάτων, με απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας TAE-KWON-DO ITF, επιτρέπεται να διεξάγονται μόνο σε επίπεδο ανδρών και γυναικών και όχι εφήβων νεανίδων. Εξαίρεση αποτελεί η διεξαγωγή των εναέριων τεχνικών οι οποίες και έχουν σαφώς μικρότερο βαθμό επικυνδηνότητας για τους μικρότερους αθλητές. Έτσι λοιπόν έχοντας πολύ αξιόλογο τεχνικό επίπεδο σε αυτές τις κατηγορίες αγωνισμάτων, η εθνική μας αποστολή κατάφερε να αποσπάσει ακόμα 5 μετάλλια...

- Σε ατομικό επίπεδο ο Τερσενίδης Ιωάννης κουβαλώντας μεγάλη εμπειρία μαζί του και πολλές επιτυχίες, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα τεστ δύναμης ή αλλιώς ασκήσεις εδάφους των ανδρών. Παράλληλα διεξάγονταν και τα τεστ δύναμης των γυναικών, εδάφους και εναέρια, όπου εκεί η Κηπουρού Άννα - Μαρία κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των εναέριων τεχνικών των γυναικών.


- Σε ομαδικό επίπεδο οι επιτυχίες ήταν ακόμα περισσότερες...

Η ομάδα των ανδρών ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και ανεβάζοντας

ακόμη υψηλότερα το ηθικό της αποστολής. 

Από την άλλη η ομάδα των γυναικών αντιμετώπισε στα ίσια

τις αντίπαλες ομάδες και κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

και τέλος η ομάδα των νεανίδων αγωνιζόμενη στα εναέριες τεχνικές κατάφερε να αποσπάσει και αυτή την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων εδώ
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ