2013-05-06 10:52:30
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ
Ο Στράτος Περπέρογλου πίστευε εξ αρχής στις δυνατότητες του Ολυμπιακού και την πρόκρισή του στο Final Four του Λονδίνου.

Ο 27χρονος φόργουορντ θα πάρει μέρος για τέταρτη φορά στην καριέρα του σε Final Four Ευρωλίγκας, έχοντας μάλιστα ήδη δύο κατακτήσεις (2009 και 2011 με τον Παναθηναϊκό). Με δηλώσεις του στο "onsports.gr", δήλωσε πολύ χαρούμενος για την πρόκριση, ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους, ενώ χαρακτήρισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την οποία θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό (10/05, 19.00) πολύ καλή ομάδα. Αναλυτικά τα όσα είπε Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four του Λονδίνου: «Είχαμε πίστη, για αυτό δουλεύαμε όλη τη χρονιά άλλωστε, για να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας, κάτι που το εκμεταλλευτήκαμε στο πέμπτο παιχνίδι με την Εφές Αναντόλου. Μπορεί να ξεκινήσαμε με άγχος, αλλά καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να το γυρίσουμε και να πάρουμε πολύ μεγάλη νίκη. Τώρα, θα πάμε στο Final Four χωρίς άγχος κι ελπίζουμε να καταφέρουμε να προκριθούμε στον τελικό».

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Σίγουρα, ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε. Γνωρίζουμε πως θα τον έχουμε κοντά μας και στο Λονδίνο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για τη συμμετοχή του στο Final Four του Λονδίνου: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν έχω άγχος, στον ημιτελικό παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θέλω να το απολαύσω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανάσταση και δική μας!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανάσταση και δική μας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ