2013-05-06 11:13:42
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ... ΦΑΒΟΡΙ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπαίνουν την Δευτέρα του Πάσχα σε φουλ ρυθμούς ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ στις 11 Μαϊου. Φαβορί για βασικοί οι Μήτρογλου και Ιμπαγάσα.

Ο Μίτσελ έχει μία εβδομάδα μπροστά του για να δουλέψει όλα όσα θέλει και να κάνει τις δοκιμές του για την ενδεκάδα. Ο Ισπανός προπονητής θέλει να ρίξει το βάρος του σε τελειώματα και στημένα ενώ θέλει να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Δύο πρόσωπα που είναι φαβορί για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για τον τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι Μήτρογλου και Ιμπαγάσα.

Για τον πρώτο υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την ανοδική του πορεία και την συνέπειά του στο σκοράρισμα. Για τον δεύτερο αν και δεν είναι ακόμα φουλ έτοιμος εκτιμάται πως η μεγάλη εμπειρία και η ποιότητά του θα κάνει την διαφορά σε έναν τέτοιο αγώνα. Από εκεί και έπειτα οι Μανιάτης, Φέισα, Βλαχοδήμος και Αμπντούν είναι παίκτες που είναι στα βασικά πλάνα των Πειραιωτών.


Τα νέα... τεστ για την ενδεκάδα του ματς της 11ης Μαϊου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα αρχίσουν από την Δευτέρα του Πάσχα και μετά. Και αυτό διότι την Κυριακή του Πάσχα είχε προγραμματιστεί ρεπό για τους παίκτες του Ολυμπιακού, που όμως τελικώς δεν κάθησαν και το Μεγάλο Σάββατο καθώς το τεχνικό επιτελείο θέλει να τους έχει σε πλήρη και διαρκή εγρήγορση.

Πάντως ο Μίτσελ θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις εντός της εβδομάδας. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως οι Αρκάδες είναι ανεβασμένοι αγωνιστικά και πως μπορούν να προξενήσουν αρκετά προβλήματα με την ταχύτητά τους και την τεχνική τους κατάρτιση. Μοιραία θέλει οι παίκτες του να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για τον δεύτερο βασικό στόχο της φετινής χρονιάς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ