2013-05-06 12:53:35
Φωτογραφία για ROAD TO LONDON PART 5 *ΒΙΝΤΕΟ*
Το πέμπτο από τα εφτά βίντεο που ετοίμασε το επίσημο κανάλι της ομάδας (www.youtube.com/olympiacosbc) στο δρόμο για το Λονδίνο Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Σλούκας μιλούν για την πορεία του Ολυμπιακού προς το Φάιναλ Φορ.

Η χρονιά ήταν μεγάλη και δύσκολη, με καλές αλλά και κακές στιγμές. Ο Γιώργος Πρίντεζης, ωστόσο, δεν έχασε στιγμή την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα δικαιωθεί, όπως δηλώνει στο πέμπτο μέρος του αφιερώματος των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης εν όψει Final 4, «Στο δρόμο για το Λονδίνο». Και… δικαιώθηκε με την πρόκριση της ομάδας στο Final 4.

«Σίγουρα η φετινή σεζόν πρακτικά ήταν η δυσκολότερη λόγων των πολλών αγώνων, των ταξιδιών και των υποχρεώσεων που είχαμε, αλλά και των τραυματισμών που ήρθαν ως φυσικό επακόλουθο. Ποτέ δεν έχασα την αισιοδοξία μου και ποτέ δεν σταμάτησα να πιστεύω σε αυτή την ομάδα», τόνισε ο διεθνής φόργουορντ και πρόσθεσε: 

«Έχουμε δείξει ξεκινώντας από την περσινή χρονιά ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί. Ιδιαίτερα σε παιχνίδια ζωής ή θανάτου και παιχνίδια που είχαμε ανάγκη να τα κερδίσουμε ξέραμε πώς να τα καταφέρουμε. Όλα αυτά τα καταφέραμε λειτουργώντας πρώτα σαν ομάδα και μετά ατομικά. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε σε πολλές περιπτώσεις η δική μου συμμετοχή. Ο καθένας έχει συμβάλει σε αυτό που έχουμε πετύχει».

Ο Κώστας Σλούκας ξεχώρισε με τη σειρά του ένα μεγάλο σουτ στο δρόμο προς το Λονδίνο. «Ήταν ένα τρίποντο του Παπανικολάου που μπήκε… σκαρφαλωτό στη Σιένα και πήγαμε στο +5 από εκεί που χάναμε με 8», ανέφερε ο νεαρός γκαρντ.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ