2013-05-09 15:07:05
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ... ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ
Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Λονδίνο χωρίς να νιώθει καμιά πίεση και για την ώρα ο ίδιος και οι συμπαίκτες του σκέφτονται μόνο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/5) σε event εταιρείας με αθλητικά ήδη μαζί με τους Σέρχιο Ροντρίγκεζ, Άλεξ Αμπρίνες & Μίλος Τεόντοσιτς και μίλησαν για τους δύο αυριανούς ημιτελικούς. Εκλεκτός καλεσμένος ο Ρίκι Ρούμπιο.

«Δεν νιώθουμε καμία πίεση. Έχουμε έρθει να απολαύσουμε τη διοργάνωση. Είμαστε σε καλή κατάσταση, απόλυτα προετοιμασμένοι και έτοιμοι για έναν μεγάλο... τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έτσι αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι, ως τελικό. Το Σάββατο δεν το σκέφτομαι. Μόνο το επόμενο ματς σκέφτομαι, δεν σκέφτομαι τι θα κάνω το Σάββατο εάν κερδίσουμε» είπε ο Έλληνας φόργουορντ απαντώντας σε σχετική ερώτηση και κατέληξε λέγοντας «αυτό που έχουμε στο μυαλό είναι πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».


Από τη μεριά του ο Μίλος Τεόντοσιτς είπε πως «ξέρω ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα είναι οι περισσότεροι στο γήπεδο. Ελπίζω να έρθουν και αρκετοί δικοί μας φίλαθλοι. Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Αυτό που μου αρέσει είναι να σουτάρω από μακρινές αποστάσεις και να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου».

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεζ υποστήριξε ότι «είναι το καλύτερο μέρος της Ευρωλίγκας το Final Four. Θα παλέψουμε για τον τίτλο. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την κούπα. Το να παίζεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι κάτι ξεχωριστό. Έχουμε παίξει στο Κύπελλο, στο πρωτάθλημα και τώρα στην Ευρωλίγκα. Κάθε ματς που παίζουμε με τη Μπαρτσελόνα είναι ξεχωριστό, οπότε και τώρα το ίδιο συμβαίνει. Σίγουρα είναι έξτρα κίνητρο ο αντίπαλος μας, αλλά ειλικρινά έχουμε έρθει για την κούπα».

Για τον ισπανικό «εμφύλιο» ρωτήθηκε και ο Άλεξ Αμπρίνες με τον γκαρντ της Μπαρτσελόνα να τονίζει πως «υπάρχει άγχος και πίεση είναι αλήθεια αυτό, αλλά ειλικρινά θέλουμε τον τίτλο και όταν μπούμε στο παρκέ όλα αυτά θα μείνουν εκτός. Προσπαθούμε όλοι μαζί, ο κόουτς με εμπιστεύεται αρκετά και εγώ προσπαθώ να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή».

Ο εκλεκτός καλεσμένος της αθλητικής εταιρίας, Ρίκι Ρούμπιο, προλόγισε το event λέγοντας πως «είναι γρήγορο το παιχνίδι στο ΝΒΑ. Εδώ είναι περισσότερο η τακτική που μετράει. Αλλά σίγουρα το Final Four είναι κάτι τρομερό. Όλοι θέλουν να παίξουν, να ζήσουν αυτή τη στιγμή. Στην Ευρωλίγκα παίζεις ένα ματς την εβδομάδα, στο ΝΒΑ παίζεις 4-5 παιχνίδια, είναι πολλές οι διαφορές. Αλλά το Final Four είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι δύο παιχνίδια μακριά από το τρόπαιο. Εξαρτάται και σε τι μέρα θα βρεθείς».

Όσο για το δικό του όνειρο. «Στην Ευρωλίγκα τα κατάφερα. Το 2010. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ