2013-05-11 20:19:03
Φωτογραφία για Ο Λάμπαρντ έκανε το ρεκόρ και στέλνει την Τσέλσι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ
Ο Φρανκ Λάμπαρντ πέτυχε τα δύο γκολ της εκτός έδρας νίκης της Τσέλσι επί της Αστον Βίλα (2-1) και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ομάδα του. 

Ο Λάμπαρντ, έφτασε τα 203 γκολ και ξεπέρασε τον Μπόμπι Τάμπλινγκ ο οποίος είχε σημειώσει 202. Με τη νίκη υτή η Τσέλσι έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την απ' ευθείας συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού φαίνεται πως -μία αγωνιστική πριν από το τέλος-κερδίζει τη μάχη από την Αρσεναλ και την Τότεναμ.

Στο «Βίλα Παρκ», η Αστον Βίλα προηγήθηκε στο 15' με τον Μπεντέκε. Η Τσέλσι έμεινε με δέκα παίκτες στο 45' λόγω αποβολής του Ραμίρες. Στο 58' έμεινε και η Αστον Βίλα με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο σκόρερ Μπεντέκε.

Ο Λάμπαρντ, ισοφάρισε στο 61' και πέτυχε το γκολ της νίκης στο 88' . Η Τσέλσι σε 37 αγώνες έχει 72 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, που οδηγεί απ' ευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθούν Αρσεναλ (36αγ) 67 και Τότεναμ (36αγ) 66.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Στόουκ-Τότεναμ, Εβερτον-Γουέστ Χαμ, Φούλαμ-Λίβερπουλ, Νόριτς-Γουεστ Μπρομ, ΚΠΡ-Νιούκαστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σουόνσι.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ