2013-05-12 20:24:05
Φωτογραφία για ΙΒΚΟΒΙΤΣ : ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ
Ο προπονητής με τον οποίο, ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τους δύο ευρωπαϊκούς τίτλους στην ιστορία του μίλησε για τον σημερινό τελικό στην «O2 Arena».

«Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ολυμπιακός βρίσκεται και φέτος στον τελικό της Euroleague. Σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παίζει με την ίδια ομάδα, που όμως διαθέτει περισσότερη εμπειρία καθώς οι παίκτες παίζουν για ακόμα έναν χρόνο μαζί. Ο κορμός φτιάχτηκε από νεαρούς παίκτες και αυτό έφερε καλό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με την ίδια μπασκετική φιλοσοφία, παίζοντας ομαδικά. Όπως είπα, είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω την ομάδα να παίζει τόσο καλά» είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι πιθανόν να χρειαστούν καλύτερο έλεγχο του ματς αν θέλουν να νικήσουν απόψε. Η Ρεάλ έχει περισσότερους παίκτες αστέρες όπως ο Ρούντι Φερνάντεθ αλλά νομίζω ότι το πνεύμα ομαδικότητας βρίσκεται στην πλευρά του Ολυμπιακού. Αν ο Ολυμπιακός παίξει καλή άμυνα όπως έκανε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, θα κάνει καλή δουλειά απόψε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ