2013-05-18 20:21:26
Φωτογραφία για ΕΠΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΖΟΡΤΣΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς βρέθηκε στο Ρέντη όπου μίλησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού για την περαιτέρω ενίσχυση τμημάτων υποδομής των ερυθρόλευκων.

Ο πρώην αρχηγός του Θρύλου έχει δικούς τους παίκτες σε μικρές ομάδες του συλλόγου. Έτσι στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας που έχει με τον Ολυμπιακό μετέβη σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", στις εγκαταστάσεις του Ρέντη όπου είχε επαφές με παράγοντές του για να φέρει και άλλους ταλαντούχους πιτσιρικάδες στις Ακαδημίες του. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν μεγάλες ανάγκες, κάτι που σημαίνει πως χρειάζονται και άλλους καλούς παίκτες σε νεαρή ηλικία.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς άλλωστε όσο περνάει ο καιρός ολοένα και γίνεται πιο δραστήριος με διαρκή ταξίδια στην Ευρώπη όπου και διασφαλίζει διαρκώς δικαιώματα διάφορων παικτών. Πέραν των πολύ καλών σχέσεών του με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ πάντως βάσει νεότερων πηγών ο παλαίμαχος ποδοαφαιριστής του Ολυμπιακού φιλοδοξεί να κλείσει για φέτος μία με δύο καλές μεταγραφές σε μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ