2013-05-20 13:46:40
Φωτογραφία για Θετικός να μείνει στην ΑΕΚ με τα μισά χρήματα ο Μητρόπουλος!
Στα δύσκολα είναι αποφασισμένος να βάλει πλάτη ο Παύλος Μητρόπουλος καθώς δέχεται να μείνει στην ΑΕΚ της Γ' Εθνικής και με τα μισά χρήματα από αυτά που έχει λαμβάνειν από τον Παναιτωλικό για την επόμενη σεζόν.

Όπως διαβάσατε χθες, το ταβάνι των αποδοχών που θα πληρώνει η κιτρινόμαυρη διοίκηση της επόμενης ημέρας στους έμπειρους και ικανότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας (πλην των "ειδικών" περιπτώσεων τύπου Κορδέρο) δεν θα ξεπερνά το ύψος των 50.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά ασφαλώς δεν είναι πολλά, ούτε αντιπροσωπευτικά της αξίας ποδοσφαιριστών όπως ο Παύλος Μητρόπουλος ο οποίος ανήκει στην κατηγορία εκείνων που η ΑΕΚ επιθυμεί να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της κι ας βρίσκεται πλέον στη Γ' Εθνική. Ωστόσο συνιστούν υπέρβαση για την κατηγορία.

Ο Μητρόπουλος ανήκει στην μερίδα των παικτών που το αντιλαμβάνεται! Διαπιστώνει μιλώντας με τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι κάτι σπουδαίο δημιουργείται και επιθυμεί να είναι μέρος της νέας προσπάθειας. Γι αυτό  και δέχεται να πάρει ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει τα μισά χρήματα από αυτά που προβλέπει εκείνο που τον δεσμεύει με τον Παναιτωλικό (100.000 ευρώ για την σεζόν 2013-14) αρκεί να γνωρίζει ότι θα ικανοποιηθεί οικονομικά στις επόμενες κατηγορίες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tα ναι και όχι των Αμερικανών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tα ναι και όχι των Αμερικανών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ