2013-05-22 12:30:34
Φωτογραφία για Στις 30 Μαΐου η δίκη Μ. Ψωμιάδη
Στις 30 Μαΐου θα συνεχιστεί η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη και τεσσάρων συγκατηγορουμένων του για την υπόθεση υπεξαίρεσης ποσού περίπου 21 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ, την περίοδο που βρισκόταν στην προεδρία της ΠΑΕ Η δίκη, μετά από πολλές αναβολές, εκφωνήθηκε σήμερα, αλλά διακόπηκε λόγω κωλύματος να παραστούν κάποιοι από τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Συγκατηγορούμενοι του Μάκη Ψωμιάδη -που είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων- είναι ο δύο συνονόματοι εξάδελφοί (Χαρίλαος και Χαρίλαος Ψωμιάδης), η λογίστρια Φιλιώ- Τριανταφυλλιά Γεωργίου και ο Αντώνης Κατσαρός.

«Επιτέλους, μετά από επτά, οκτώ αναβολές ξεκινά η εκδίκαση της υπόθεσης», δήλωσε ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Χαρ. Οικονομόπουλος, σημειώοντας ότι έναρξη της δίκης συμπίπτει με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Ψωμιάδης, διά του συνηγόρου Χρ. Στάθη, εξέφρασε «τη συντριβή του για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ», αρνούμενος ωστόσο ότι έχει μερίδιο ευθύνης για την οικονομική της κατάσταση.

«Ο Μ. Ψωμιάδης δεν νοιώθει συνυπεύθυνος για την οικονομική της κατάρρευση» είπε ο κ. Στάθης και υπενθύμισε ότι επί προεδρίας του εντολέα του η ΑΕΚ είχε πάρει το τελευταίο της πρωτάθλημα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ